United P. C. kiadó, tud róla valaki valamit? Tőlük kaptam kiadói szerződést, alá írjam vagy ne?
Figyelt kérdés
Már régóta írogatok, és egy hirtelen ötlettől vezényelve elküldtem nekik az egyik kéziratomat. Tegnap pedig válaszoltak és e-mailben elküldték a szerződést. 10%-ot kapnék eladott példányonként. A szerződés három éve szól. Eléggé bizonytalan vagyok, nem tudom mit csináljak. Mi van ha nem jön be a dolog?2012. aug. 7. 12:29
21/22 anonim válasza:
Én nem úgy tudom, hogy megszűntek volna. Épp ma küldtek egy mézesmadzagot (korábban én is elküldtem nekik a kéziratomat, de elájultam a szerződésük szövegétől és nem írtam alá velük semmit), amiben azt ajánlják, hogy valami rövid kis részletet beletesznek x összegért egy szöveggyűjteménybe, ami ilyen-olyan nemzetközi könyvvásárokon jelenik majd meg. Most, hogy ezeket elolvastam, amiket írtatok, már biztos, hogy még ennyibe sem megyek bele. Főleg, hogy nem is értem, egy magyar nyelvű regény idézettel ugyan mihez kezdenének egy lipcsei könyvvásáron?
22/22 anonim válasza:
Válogatás nélkül megjelentetnek minden dilettánst, akik annyira vágynak az érdemtelen sikerre, hogy súlyos tíz- meg százezreket lehet lehúzni róluk - a (majdnem) semmiért. Megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!