Másfél millió forintot mibe tennétek, ami jól fial? Reményeim szerint hosszú távon sem kellene hozzányúlnom.
Nem arról van szó, hogy nem akarok vele foglalkozni! Kockázattűrő is vagyok. Annyira mondjuk nem, hogy odaadjam idegennek a pénzem. :) Szerződéssel sem.
Tőzsdéztem is annak idején egy kicsit, lehet, hogy most is ezt kéne, de nincs tippem, mibe tegyem. Megint OTP?
Azért kösz a válaszaitokat, a végére elég normálisan írtatok. :)
3. vagyok.
Az erdőt nem javaslom.
Sok pénz a telepítés, és egy rossz évjáratban (aszályos év, betegség) kipusztulhat a csemeték nagy része.
Ami a nagyobb rizikó (Magyarországon) hogy helyetted valaki más termeli ki (ellopja) a fát.
Ez ellen a drága kerítés sem jelen biztos védelmet.
Őriztetni meg megint brutális költség lenne és máris nincs rajta akkora haszon.
Erdőt lehet egyáltalán másfél millióból venni?
Ha részvény és tőzsde, én víz, gáz, villany-szolgáltatók részvényeit venném, amennyiben lehetséges, hogy legalább magyar tulajdonban legyenek.
Belőlem SEM? Ezek szerint BELŐLED sem...
Köszi a hozzászólást, ma is megérte benéznem...
Írtak használható ötleteket, de neked egyik se tetszik! Csak a kifogások.
Nekem megvan a havi 3-12% profitom, úgyhogy sok gondom nincs az életben elhiheted.
Akkor vegyük sorra, milyen használható ötleteket írtak:
- Forex: reagáltam rá, hogy utánanézek, olvasok
- erdő: nem nekem való, ennyi.
Szóval kettő. Ha arra gondolsz harmadiknak, hogy adjam oda vadidegennek, hát add oda te. És esküszöm, hogy nem fogom irigyelni tőled, ha neked bejön!
A részvények volt még, amire a hozzászólásodig nem reagáltam, szóval nem tudhatod, mit gondolok erről. Egyébként más ötlet híján ez lesz.
Ja és még egy: melyik ötletet adtad te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!