Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Másfél millió forintot mibe...

Másfél millió forintot mibe tennétek, ami jól fial? Reményeim szerint hosszú távon sem kellene hozzányúlnom.

Figyelt kérdés

2012. júl. 17. 19:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem akarok vele foglalkozni! Kockázattűrő is vagyok. Annyira mondjuk nem, hogy odaadjam idegennek a pénzem. :) Szerződéssel sem.

Tőzsdéztem is annak idején egy kicsit, lehet, hogy most is ezt kéne, de nincs tippem, mibe tegyem. Megint OTP?

Azért kösz a válaszaitokat, a végére elég normálisan írtatok. :)

2012. júl. 22. 07:42
 12/20 A kérdező kommentje:
Ja, és nem feltétlen a legkisebb rizikó a lényeg. Az erdő is jó ötlet, persze, annak, akinek... Nekem sajnos nem.
2012. júl. 22. 07:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Bankba betenni,hogy kamatozzon felesleges,lószart se kamatozik,nem éri meg,abból nem lehet plusz hozamot csinálni,meg ha hoz is egy pár ezer forintot nem tudod kivenni,meg tényleg hangyafasznyit kamatozik...Nem éri meg oda.
2012. júl. 22. 07:48
 14/20 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Az erdőt nem javaslom.

Sok pénz a telepítés, és egy rossz évjáratban (aszályos év, betegség) kipusztulhat a csemeték nagy része.

Ami a nagyobb rizikó (Magyarországon) hogy helyetted valaki más termeli ki (ellopja) a fát.

Ez ellen a drága kerítés sem jelen biztos védelmet.

Őriztetni meg megint brutális költség lenne és máris nincs rajta akkora haszon.

2012. júl. 22. 11:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Erdőt lehet egyáltalán másfél millióból venni?

Ha részvény és tőzsde, én víz, gáz, villany-szolgáltatók részvényeit venném, amennyiben lehetséges, hogy legalább magyar tulajdonban legyenek.

2012. júl. 24. 15:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdező belőled se lesz sose gazdag ember..
2012. júl. 31. 11:13
 17/20 A kérdező kommentje:

Belőlem SEM? Ezek szerint BELŐLED sem...

Köszi a hozzászólást, ma is megérte benéznem...

2012. júl. 31. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Írtak használható ötleteket, de neked egyik se tetszik! Csak a kifogások.

Nekem megvan a havi 3-12% profitom, úgyhogy sok gondom nincs az életben elhiheted.

2012. júl. 31. 12:13
 19/20 A kérdező kommentje:

Akkor vegyük sorra, milyen használható ötleteket írtak:

- Forex: reagáltam rá, hogy utánanézek, olvasok

- erdő: nem nekem való, ennyi.

Szóval kettő. Ha arra gondolsz harmadiknak, hogy adjam oda vadidegennek, hát add oda te. És esküszöm, hogy nem fogom irigyelni tőled, ha neked bejön!

A részvények volt még, amire a hozzászólásodig nem reagáltam, szóval nem tudhatod, mit gondolok erről. Egyébként más ötlet híján ez lesz.

Ja és még egy: melyik ötletet adtad te?

2012. júl. 31. 20:31
 20/20 Péter02 válasza:
Privátba tudnék neked mondani egy VIP befektetést banki kamatok felett, ami tőke és hozam garantált. 1 hónapban letesztelheted, ha tetszik akkor évente lehet hosszabbítani! :)
2012. szept. 9. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!