Másfél millió forintot mibe tennétek, ami jól fial? Reményeim szerint hosszú távon sem kellene hozzányúlnom.
Attól függ, mekkora kockázatot mersz vállalni!
A FOREX (online devizakereskedés) ügyletekkel rövid távon nagyon magas hozamot lehet elérni, de elég nagy a kockázat is. De magad kereskedj, brókerre ne bízd a pénzed!
Kösz, kedves 2. és 3.! :)
Ilyen tanácsot sokat kapok...
Erdőt nem szeretnék. :(
Forex-et tanulmányozom!
Köszi!
Írjatok még, lehetőleg kicsit hasznosabbakat, mint a 2., 3.! :)
Azt mondja erdőt nem szeretnék :DD
Hát ez hülye,nem az a kérdés mit szeretnél,hanem mi az amibe biztos pénz van....
Utolsó: te is elmondod a véleményedet, én is. Szóval: erdőt továbbra sem szeretnék. (még ha van is benne pénz)
Szóval? Valakinek valami olyan ötlete, amit megosztana velem?
Kérdező szerintem számodra az lenne a legjobb ha lekötnéd egy bankban a pénzed.
Mert nem fogsz úgyse olyan dolgot találni ami "jól fial" és "hosszú távon sem kell hozzányúlnom" mert vagy az egyik vagy a másik...
Ami jól fial azzal foglalkozni is kell.
Vagy marad a másik beteszed a bankba és hosszú távon se kell hozzányúlni.
//szerintem ennél meg már jobb ha vkinek szerződés keretében odaadod mert a bankoknál most 10% alatti a hozam, ezért is írtam fent azt amit fent - a 15% majdnem néhol a duplája //
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!