Van-e olyan megbízható ember, aki hosszú lejáratra, majdnem kamat mentesen kölcsön adna 20 millió forintot?
Ilyen a világon nincs , azt kell mondjam ne reménykedj, ez teljesen irreális.
Még családtag sem ad hosszú lejáratra ennyit kamatmentesen.
20 millió egy éves kamata legalább 2 millió ft, ha bankba teszi a tulajdonosa.
Hogy gondolod, hogy valaki ezt neked ajándékozza??
Még ha reális kamatra kérnéd a pénzt, akkor sem a kölcsönadónak kellene a megbízhatóságát igazolni, hanem inkább neked...
Húsz milliót kamatmentesen sehol nem fogsz kapni. Ha pedig ismeretlen magánszemélytől kérsz kölcsön, akkor ne várd, hogy "jó kondiciókkal" fogsz kapni. Erre már csak a havi 3-5% (amely még nem is uzsora...) is igen tetemes összeg!!!
Azonban egy dolgot nem mondtál: Ha adsz hozzá negyvenmilliós fedezetet, szerintem úgy már találhatsz korrekt (de ott sem kamatmentes) lehetőséget.
Nem tudom mennyi idos vagy, de ugy irtad a 20 milliot, es az emberek joindulatat, mintha egy l tejet kernel kolcson, vagy 20 Ft-ot.
Amit tanacsolni tudok neked az az, hogy menjel ki kulfoldre akar egyedul, akar a csaladoddal, es probaljatok a kinti fizetesbol fizetni az otthoni adossagaitokat, mert gondolom arra kellene a penz.
Hat hulyeseget ne csinalj, mert hallottam valakit aki ongyilkos lett, nem latta a kiutat az adossagaibol.
Csakis ezt a kulfoldet tudom ajanlani, es szorgalmasan dolgozni kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!