Kaphatnánk hitelt? Kb.7 millió önerőnk van, vidéken élünk. Férjem minimálbéres, én gyesen vagyok.10-max.12 millios ingatlanra vennénk fel, a törlesztőt nem mi fizetnénk (bár tudom a mi bevételünk számít). Az törlesztőidő lehet hosszú.
Igen, tudok nektek olyan bankot ajánlani, ahol az adataitok és az önerőtök alapján hitelképesek vagytok az ingatlan megvásárlásához, de nem mindegyik bank lesz megfelelő.
Nagyon lényeges, hogy a párod, mint minimálbéres, mióta dolgozik és bankszámlára kapja-e a bérét?
Ha szeretnél bővebb információkat kapni és elfogadod a szakmai tanácsaimat, írj privátban, szívesen segítek.
Az általad írt adatok alapján megoldható az ingatlan vásárlás, de csak olyan bankban, ahol a hitelminősítő rendszer alapján megfeleltek a hitelnek. Nektek csak olyan bank lesz megfelelő, ahol nem veszik nagyon szigorúan a jövedelem terhelhetőségi határokat. (Pl az OTP, a Raiffeisen, vagy az AXA ezért alapból kizárt, ott nem vagy hitelképes.)
Szívesen segítek megfelelő bankot választani, ha elfogadod a segítségemet.
Díjmentesen dolgozó hiteltanácsadó vagyok több éves szakmai tapasztalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!