Kedvezményes nyugdíj és 6 millió végkielégítés a hűtlen kezelő Hosszú Sándor Máv Vezérnek?
+ azóta is kapja a havi másfél milliós fizetését mióta eljárás van ellene, és mégcsak ki sem rúgták!!
Hogy mivel értek egyet vagy mivel nem, az most közömbös.
Demokrácia van, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.
Az a bűnös, akit a bíróság jogerősen annak talál.
Ez nemcsak MO.-on van így.
Indíts mozgalmat, népszavazást, hogy változtassák meg a törvényt és akkor ez nem fordul többet elő. Sajnos csak ennyit tudok mondani.
Még így is előfordult /lásd móri eset/, hogy nem a bűnöst csukták le.
Megmár bocs de ártatlanság vélelme..
Egy rendőrnek elég ha valami gyanúba keveredik és azonnal kirúgják..
De sztem más melóhelyekről is az egyszeri parasztot..
1. Továbbra is dolgozik. Miért ne kaphatná a fizetését?
2. A nyomozási eljárást egy kirúgott dolgozó férje indította.
3. Hosszú vezetése alatt nyereséges volt az Informatika ZRT.
4. Mindig korrektül bánt el a dolgozókkal, ha egy mód volt rá, megőrizte munkahelyüket.
5. Körlevelet küldött a dolgozóknak, hogy mindenben segítsék a nyomozást,minden szükséges iratot adjanak át a hatóságoknak.
6. Emberként is nagyon rendes és közvetlen, nem csak vezetőként.
Dolgoztam a cégnél, most is sok ismerősöm van ott.
Kérlek, egy picit nézz utána a jognak, törvényeknek, ne vagdalkozz..
Nem sitten van, hanem előzetes letartóztatásban. Mégegyszer: jogállamban addig senki nem bűnös, amíg jogerősen ki nem mondja a bíróság.
Ez a fajta jogi/bírói eljárás egész Európában nagyjából így van, ez így demokratikus.
Az legfeljebb a magánvéleményem lehet, hogy nekem is csípi a szememet, de ilyen a törvény.
"Nem sitten van, hanem előzetes letartóztatásban."
Honnan szedted ezt a bődületes, eget rengető baromságot?
Hosszú NINCS előzetes letartóztatásba. SEMMILYEN letartóztatásban sincs.
Egyébként bonthatjátok a pezsgőt. A mai nappal lejárt a szerződése, és meg van az utódja.
08-28 23:44
Ha havi Havi másfél millát tennének a seggem alá, akkor én is a keblemre ölelném még a takarítónőt is!
El nem tudom képzelni mit lehet csinálni annyi pénzért!
Egy cég meg sosem a vezetőitől nyereséges, hanem a dolgozóitól, akik megtermelik a profitját!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!