Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szabadulhat meg tőlük?

Hogyan szabadulhat meg tőlük?

Figyelt kérdés
Hatalmas butaságára a barátnőm kitöltött egy személyiségtesztet (Oxfordi Képesség Elemzés/ Oxford Capacity Analysis), mert elég megbízhatónak tűnt. A teszt hosszú volt, és a végén a telefonszámát kérte, gondolta, majd sms-ben elküldik az eredményt, de nem. Azt írták, hogy majd felhívják, gondolta, akkor inkább úgysem veszi fel. De nem hívták, viszont az egyenlege a mobilján kevesebb lett. Soha nem szokta oldalakon megadni a telefonszámát, most először tette, de meg is bánta. Később megtudtuk, hogy ez a teszt valami szcientológiai teszt és ezzel mérik, hogy alkalmas vagy-e közéjük. Most attól fél, hogy folyamatosan le fogják venni a pénzét és attól, hogy nem fogják békén hagyni. Esetleg lenne valami ötletetek?

2012. júl. 15. 15:08
 1/3 anonim válasza:
83%

Igen, fel kell hívni a telefonszolgáltatót, hogy tiltsák le a pénz leszívós SMS-eket.

(,,...ezzel mérik hogy alkalmas vagy-e közéjük" ezen besírtam :D)

2012. júl. 15. 15:38
 2/3 T. Zoltán válasza:
10%

A kérdésedre a válasz: keresd fel a telefontársaságot ahol a párodnak előfizetése van vagy ahol a szolgáltatást igénybe veszi, mert az ő tudtuk nélkül senki nem csinálhat "pénzszívást". Előtte azért megkérdezném a barátnődet, hogy kivel beszélget telefonon amit neked nem szabadna tudnod, mert egy picit sántít a sztori.

Reagálva a második részre, javasolnám, hogy a saját tapasztalataid után mondj véleményt valamiről, mert én az említett tesztértékelésre el is mentem és sok jó dolgot tudtam meg, ráadásul az ott kapott tanácsokkal és segítséggel tettem rendbe az életem.

Összefoglalva kérdezd meg a barátnődet, hogy a sztori amit elmondott neked igaz e egyáltalán.

A Szcientológiáról pedig ha meg akarsz valamit tudni javaslom kérdezz meg valakit aki annak is vallja magát vagy nézd meg a honlapjukat. www.szcientologia.org.hu

2013. márc. 10. 14:28
 3/3 Nanoati válasza:
75%
Nekem van egy ötletem. Nem kell elhinned minden badarságot. A barátnőd sztorija egy kissé zavaros. Először arra panaszkodik, hogy fel sem hívták, aztán meg attól fél, hogy nem fogják békén hagyni. A másik dolog. Hívd fel a szolgáltatót te magad és kérdezd meg, hogy lehetséges-e hogy attól lecsökken valaki egyenlege attól, hogy megadja a telefonszámát. Én már súlyosan tönkrementem volna ha ez igaz lenne. Harmadik. Honnan tudtátok meg, hogy ezzel mérik, hogy alkalmas vagy-e közéjük. Gondolom a másik barátnődtől. És ami végképp nem világos. A kérdésed maga. "Hogyan szabadulhat meg tőlük?" Fel se hívták.
2014. jan. 17. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!