Tudsz tudatosan álmodni? Ha igen mondtad már meg az álmodban szereplő embereknek, hogy ez nem a valóság? Mi volt a reakció? Vagy kérdeztél már tőlük valamit?
miért ne lenne valóság?
Egy másik... de valóság.
Paul Tholey és Kaleb Utrecht könyvében az Alkotó Álomban van egy rakat beszámoló álomalakokkal történő kommunikációról, tudatos álmodók részéről. Abban van pár érdekesség: pl, az álomalakok nem tudnak olyan matematikai műveleteket elvégezni amiknek 20-30 nál magasabb a végeredménye.
Az első tudatos álmaim során egyszer közöltem a körülöttem állókkal, hogy most éppen álmodok de nem szóltak semmit csak meredten néztek. Szerintem ez teljesen normális reakció, én sem szólnék ahhoz, aki arról hadovál, hogy ez nem a valóság:D.
A könyvben amúgy van egy nagyon jó beszámoló. Egy manusszal végig f#szul az egyik álomalak, aki egy pincér. Mikor végül ráébred, hogy álmodik közli a pincérrel, hogy most fizetés nélkül távozik mivel ez egy álom. Az álom alak ekkor azt válaszolja: „Na és? Ezt én is tudtam elejétől fogva."
Hát nem genya?:D
Köszönöm a válaszokat!
Majd megnézem a könyvet.
Tudom butaság de arra gondoltam, hogy talán lehet valami "másik világ" féleség :)
hali. Én is elszoktam érni azt a fázist, amikor rájövök, hogy álmodom. Eddig 3szor történt az, hogy mondtam a szereplőknek, hogy ez nem valóság azt csinálok amit én akarok stb.
Első álmomban a reakció a szereplőnek az volt, hogy lehülyézett nem hitt nekem.
Második álmomban csak kinevetett...
Harmadik álmom pedig egy rémálom volt. Álmomban álmodtam tudatosan és nem akartam vissza aludni álmomban. Namind1, hosszú lenne leírni. Szóval röviden a lényeg:
Emberek álltak körbe engem én térdepeltem a bejárati ajtó küszöbén és üvöltöttem nekik, hogy tudom, hogy csak álmodom de addig mondogatták nekem, hogy ez a valóság hogy már nem tudtam mit csinálni. Ez kb 4-5ször ismétlődött amikor végre felkeltem teljesen, bár pár percig nem volt világos, hogy tényleg ébren vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!