Nem értek ezekhez a dolgokhoz de érdekelne a következő:Elképzelhető az hogy ha sokat gondolok rá esetleg sokat álmodom vele, ő esetleg megérzi? Esetleg nem tudja miért de például elkezd velem álmodni?
Nem a következő történet miatt tettem fel a kérdést de leírom mert szerintem ide vág.
Láttam az egyik tudományos csatornán h x emberből álló csoportot szerveztek,sajnos csak annyira emlékszem hogy egy ember erősen sugárzott érzelmeket és a többiek megérezték ezeket pedig a föld különböző pontjain voltak. nekem kicsit hasonlitott arra amikor az ikrek érzik meg egymás gondolatait de ezt nem szeretném ide keverni.
jó nagy baromságnak hangzik
egyébként ne fürödj meg és anélkül megérez, hogy beszélnél vele. valószínűleg gyakrabban is fog rád gondolni
Érdekes dolog ez, de semmiképpen sem baromság!
Figyeld meg a következőt: ha sokat gondolsz valakire, például arra, hogy de jó lenne ha felhívna vagy te felhívnád őt, egyszer csak meg fog csörreni a telefon és ő lesz az. Édesanyámmal már sokszor előfordult ilyesmi: emlegette egy régi ismerősét, akivel évek óta nem beszéltek. Egyszer csak hallottam, hogy csörög a telefon, és hát a régi ismerős volt az. :) Ilyesmi többször is megesett.
Egy nap biztos erre is találnak majd valami magyarázatot, de én addig is hiszem, hogy ez a jelenség létezik. :)
NEM.
Ilyen megérzést még soha, sehol nem sikerült kimutatni.
De az lehet, hogy ha találkoztok, akkor ő a testbeszédedből vagy az illatodból rájön a szándékodra.
Bár fiútól még ilyet se nagyon várjál... ők az egyenes szavakból értenek, semmi másból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!