Elképzelhető, hogy amit egyszer álmodsz, az egyszer szembe jön veled?
Előfordulhat.
Ez egyfajta megérzés, ami álmodban jelent meg.
Na ezt figyeld:
Egyszer egy barátom azt álmodta, hogy engem elloptak a pedofilok, akik között a főnök az ő egyik oszt. társa. A barátom 4 osztálytársával elindult megmenteni engem. Valami honlapot is nézegettek de az egyik oszttársa beverte a monitorját és bedöglött a gép. Másnap indultak értem. Elmentek valami főhadiszállásra ahol találkoztak egy kutyával aminek nyúlfülei voltak és kockás nadrágot viselt és segített nekik hogy megtaláljanak engem. Utána a kutya valami oknál fogva meghalt és a barátaim mentek tovább és egy olyan terembe érkeztek ahol vizestartályokban agyak voltak. Az egyik gyerek azt mondta hogy biztos a legnagyobb lehet az enyém, erre jött egy pingvin egy hegesztőpákával akinek a feje olyan volt mint egy focilabda és levágta az egyik srác fejét és a hejére hegesztette az én fejemet. erre az a srác az én fejemmel lerúgta a pingvin focilabdafejét és levágta az én fejemet és visszahegesztette az én testemre ami előkerült valahonnan, meg a saját testrészeit is elrendezte. Erre az egyetlen lány a csapatban megölte azt a gyereket aki a fejeinket forrasztgatta mert szerinte az a pingvin olyan cuki volt. Aztán hazamentünk és mindenki boldogan élt mert még nem haltunk meg.
A barátom ezt 3 napon át álmodta.
A kérdésre a válaszom: AZ ÉN ÉRDEKEMBEN NE!!
Volt egy másik haver aki 2x ilyen hosszút álmodott, elmondjam? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!