Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy amit...

Elképzelhető, hogy amit egyszer álmodsz, az egyszer szembe jön veled?

Figyelt kérdés
Még iskolás koromban történt az eset,de azóta is foglalkoztat.Rettenetes rémálmom volt egyik éjszaka,de az az igazi izzasztós,mikor úgy kelsz föl,hogy még remeg mindened.Az álomból csak egy lányra emlékeztem ébredés után,de annyira jellegzetes volt,hogy a mai napig is itt van előttem.Egy dolog nagyon fura volt rajta,és az a keze.Nagyon vastag,de tömzsi ujjai voltak,mély barázdákkal,és alig volt rajta köröm,olyan volt,mint amit már jó sokszor tövig lerágtak,rojtosra.Az ujjak pedig úgy néztek ki,mintha jó sokáig vízbe áztatták volna a kezét,szinte fel volt püffedve.Soha többet nem álmodtam vele.Hetekkel később mentem suliba a szokásos úton.Felszálltam egy osztálytársammal a buszra,leültünk.Beszélgettünk.Én kívül ültem,jó tömött volt a busz.Egyszer csak rátapadt a szemem az előttem lévő ülés kapaszkodójára,mert ott volt az a gusztustalan,undorító kéz,amiről előtte álmodtam.Levegőt is alig kaptam,le sem tudtam venni róla a szememet.Minden stimmelt,pont olyan volt,még a körmök is,ronggyá rágva.Lassan emeltem a fejemet,hogy megnézzem az arcát is,de közben majd meghaltam félelmemben,a szívem a torkomban dobogott.És egyszerűen nem tudtam a tekintetemet elemelni a kezétől,képtelen voltam megnézni az arcát vagy bármi mást,mert nem ment.Teljesen megmerevedtem.Mikor eltűnt a kéz a kapaszkodóról,akkor tudtam csak a barátnőm felé fordulni,aki már egy ideje szólítgatott,hogy mi van,mit nézek ennyire.Életemben nem féltem még úgy,mint akkor.
2011. jún. 28. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Előfordulhat.

Ez egyfajta megérzés, ami álmodban jelent meg.

2011. jún. 28. 10:53
 2/10 anonim ***** válasza:
van ilyen.nem vagy örült ne agodj :D am ha többször is előfordult veled dobj 1 privátot kösz :)
2011. jún. 28. 10:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Megérzés?Hát de mi értelme van megérezni valakit,aki fölszáll egy buszra és pont ott kapaszkodik meg,ahol én ülök?
2011. jún. 28. 10:59
 4/10 anonim ***** válasza:
van ilyen,hogy mi értelme van,nem tudom.legalábbis az én esetemben sem láttam benne semmi különös jelentőséggel bíró momentumot.egyszer volt barátnőmről álmodtam,akit már vagy 5 éve nem láttam,és álmodni sem szoktam vele.aznap kora reggel megyek melózni,és a mozgólépcsőn jön velem szembe...mosolygott,köszönt is.megérzés,intuíció.talán furcsa,paranormális dologként hat az ilyesmi,de nem kell tőle félni.
2011. jún. 28. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:
elment az elözö üzenetem ?
2011. jún. 28. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:
ezt nem így akartam írni xD
2011. jún. 28. 12:03
 7/10 a_maestro_főnök ***** válasza:
13 voltam olyat álmodtam. Durvát.! A lényeg hogy egy háborúban éjszaka egyedül ültem kinn az utcán, közben égett a város, egyszercsak előttem termett egy fekete inges csávó, akinek lángolt, égett a szeme, és volt a kezében egy vasvilla!! Odajött hozzám és elkezdett vigyorogni és azt mondtam neki hogy ő a sátán . Erre akart mondani valamit de erre felébredtem.. Kb 5 percig bámultam a sötétbe,Rohadtul féltem és akkor.... A SZEKRÉNYEM FELETT OTT VOLT A FICKÓ. De már csak a feje! és tűz volt körülötte, és azt mondta: anyád hogy van? --Én itt már összecsináltam magam,-- ÉN VAGYOK A TE APÁD!!? ..még egyet vigyorgott és eltűnt én meg sírva üvöltöttem kiabáltam, sikítottam, ... Egész hajnalig nem mertem aludni se meg ébrenlenni sem, rázott a hideg. Azóta nem tudom kiverni a fejemből hogy én vagyok a te apád, én vagyok a te apád.. Félek az utcára menni, és ott motoszkál bennem hogy fattyú vagyok.. Mígnem idén jött apámhoz egy üzletember és akkor. Halálfélelmem lett , ugyanaz a figura volt mint az álmomban meg az ébrenlétben!? És az arca,.. Echte mint enyém, a mosolya, meg a mozdulatai, kiköpött mint az enyémek.. Hálistennek nem látott meg mert elmenekültem a szobába, pár hét múlva apa munkahelyén meglátott..nézett nagyon, végigmért , mosolygott már megint én meg teljes transzba voltam azon nyomban hazajöttem.! Kiderült hogy a fószer egy csaló , alvilági tag(sátán?) aki tönkre akarja tenni apa cégét.. .true.story!!
2011. jún. 28. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Na ezt figyeld:

Egyszer egy barátom azt álmodta, hogy engem elloptak a pedofilok, akik között a főnök az ő egyik oszt. társa. A barátom 4 osztálytársával elindult megmenteni engem. Valami honlapot is nézegettek de az egyik oszttársa beverte a monitorját és bedöglött a gép. Másnap indultak értem. Elmentek valami főhadiszállásra ahol találkoztak egy kutyával aminek nyúlfülei voltak és kockás nadrágot viselt és segített nekik hogy megtaláljanak engem. Utána a kutya valami oknál fogva meghalt és a barátaim mentek tovább és egy olyan terembe érkeztek ahol vizestartályokban agyak voltak. Az egyik gyerek azt mondta hogy biztos a legnagyobb lehet az enyém, erre jött egy pingvin egy hegesztőpákával akinek a feje olyan volt mint egy focilabda és levágta az egyik srác fejét és a hejére hegesztette az én fejemet. erre az a srác az én fejemmel lerúgta a pingvin focilabdafejét és levágta az én fejemet és visszahegesztette az én testemre ami előkerült valahonnan, meg a saját testrészeit is elrendezte. Erre az egyetlen lány a csapatban megölte azt a gyereket aki a fejeinket forrasztgatta mert szerinte az a pingvin olyan cuki volt. Aztán hazamentünk és mindenki boldogan élt mert még nem haltunk meg.

A barátom ezt 3 napon át álmodta.

A kérdésre a válaszom: AZ ÉN ÉRDEKEMBEN NE!!

Volt egy másik haver aki 2x ilyen hosszút álmodott, elmondjam? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011. júl. 8. 16:47
 9/10 a_maestro_főnök ***** válasza:
Lökjed
2011. júl. 8. 23:55
 10/10 Szabi Felhasználó válasza:
Velem is volt ilyen csak teljesen más szituátszióban megálmodtam hogy elesek és elestem fuck logic
2015. júl. 15. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!