Hogyan lehet megtudni álom közben, h álmodsz? Hogy aztán azt tehesd amit csak szeretnél. Van rá valami módszer?
Egyetlen módszert ismerek, de ez is elég körülményes. Lényege a reflexeken van. Azt kell csinálni, h a való életben, pl. az órádat vagy a telefonadat beállítod, h bizonyos időközönként jelezzen, h aztán te arra reagálj valamit. Pl. körülnézel akkor, h minden "normális -e".
És ha elég sokáig csinálja ezt az ember, egyfajta rutinná válik, és álmodban is csörögni fog a teló vagy óra, és akkor is körül fogsz nézni, h vajon álmodsz e. Lehet tudni, h az érzekék kicsit máshogy működnek. Tapintás, szaglás stb. És ilyen esetben kiderülhet, h álmodsz. Elég furcsa módszer, de működik / működhet.
Van valakinek még hasonló ötlete, tippje? Köszi.
hát inkább próbálj a valóságra koncentrálni, az álmok világa más tészta..
Tetszett az Eredet mi? :)
Nekem nem, volt benne egy csomó logikai hiba..
Én egyszerűen meg szoktam érezni,hogy álmodom. Legutóbb,mikor kezdett "eldurvulni" az álmom,megszólaltam benne:
- Najó,elég volt,ki akarok szállni.
Nem történt semmi,álmodtam tovább.
- Hééj,fel akarok ébredni,felébredni.
Majd elkezdtem gondolkodni,mit tegyek,hogy kizökkentsem magam és felkeljek,s egyszerűen fejest ugrottam a földbe. Viccen kívül. Mert ha meghalsz az álomban,akkor felébredsz,mivel az elméd nem tudja,milyen a halál után. S ez már többször bevált :)
Tuti módszert nem tudok. Én is csak úgy észre szoktam venni, de nem mindig. Csak jön egy érzés, hogy valami nem stimmel és elkezdek gondolkodni, hogy miért is nem logikus, amik történnek.
A módszer, amit leírtál szerintem kicsit "veszélyes". Jó esetben be tudsz állítani pont olyan hangerőt, hogy meghalld, de ne ébredj fel, megtalálod azt a csengőhangot, ami nem riaszt fel az álmodból. Ehhez még kell az is, hogy pont olyan mélyen aludj, amihez az a hangerő megfelelő. Szóval így első ránézésre ez elég bonyolult. Rosszabb esetben hozzászoksz, hogy kívülről mindig jön valami hanghatás, és már az ébresztőórára sem kelsz fel.
23:18-nak üzenem h már nekem is vlt ien többször..
Am én általában rászoktam jönni h álom-e vagy sem..és ha álom akkor nagy akaraterővel ki lehet belőle szállni..
Legalábbis nekem össze szokott jönni.
Vagy ha 1szerűen elkezded csipkedni magad..nahh én úgy ébredtem fel 1 alkalommal,aztán rájöttem amikor felébredtem h tényleg csipkedem magam.:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!