Elképzelhető, hogy a Japánban történt földrengés, és a cunami kezdete az apokalipszisnek? Erre utal még a világválság, árak emelkedése, háborúk. Vallásos-és nem vallásos emberek válaszát várom-
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 18:47
1/11 anonim válasza:
Én elhinném, ha az lenne, de keress rá az 1755-ös lisszaboni földrengésre. Sokkal nagyobb katasztrfóa volt.
2/11 anonim válasza:
elképzelhető, hogy miután újra nyit a Lipót, te leszel ott a sztárvendég? egyébként nem vagyok vallásos.
3/11 anonim válasza:
A Biblia szerint az utolsó időket éljük és valóban,sok jel erre mutat.Másrészt viszont,régen is voltak nagy tragédiák,mégsem lett belőle világ vége.Kár ezen aggódni.
4/11 anonim válasza:
igen, de semmi gond, mert 2000-ben is túléltünk már egy világvégét!
5/11 anonim válasza:
mi lesz itt az ezo témakörben 2012 novemberében te jó ég:D
6/11 anonim válasza:
Semmi apokalipszis. Pólusváltás kezdődik, ami azt jelenti, hogy 2012-re kicserélődnek a mágneses pólusok. Lesznek ilyen katasztrófák pont emiatt, de nem kell aggódni, ez természetes dolog, nem tudom hány ezer évenként. Amúgy katolikus vagyok, de nem egy buzgó hívő. Szerintem ne félj, mert 2012-ben még nem jön el a világvége!
7/11 anonim válasza:
A Biblia NEM ÍR semmilyen időpontot,csak homályos utalásokat.
nem lesz világvége.
8/11 kisnita válasza:
Ha leírom, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem lesz világvége 2012-ben akkor ezzel megnyugtatlak, elhiszed??
9/11 anonim válasza:
Menj el egy jóshoz. Ő elmondja.
10/11 anonim válasza:
Mindig mozog valahol a föld.. mindig voltak, vannak, lesznek földrengések. Ez ugyanolyan természetes mint pl. a víz. Csak sok földrengést nem érzékelnek az emberek, mert nem lakott területen van. Évente kb. egyszer van 8-as vagy annál erősebb földrengés, és most pont szerencsétlenül jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!