Ha elfogy hó vége felé az összes pénz, lehet valamilyen gyors segélyt vagy élelmiszer segélyt kérni? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 15:07
11/14 A kérdező kommentje:
Interneten van legtöbb,bár sok a kamu sajnos.
Én neten szoktam, meg bejárok a munkaügyre, de ott soha nem kapok állásajánlatot, van álláslista, azt mindig hozok haza, de a 4 hónappal régebbi állások is fel vannak rajta sorolva, szóval...
Nem tudok jobbat kitalálni.
Javasolták, hogy adjam be az önéletrajzom különféle cégekhez,csak úgy.De minek, mikor nem is hirdetnek állást?Van annak értelme?
2012. jún. 27. 19:02
12/14 anonim válasza:
ha van a környéketeken munkaerő kölcsönző cég jelentkez hozzájuk.. én fél év után ilyentől kaptam állást
13/14 anonim válasza:
Akkor máshol kell keresni. Tudom, sokan kivannak annak a gondolatától, hogy költözzenek, de én is ezt tettem. Lett munkám, normális megélhetésem. Ha a környéken lehetetlen, akkor menni kell a meló után.
14/14 anonim válasza:
csak annak van értelme igen, ha odamész talpraesetten, hogy munkát szeretnél, netes hirdetésekkel semmire nem mész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!