Vaterás anyukák! Ilyet lehet csinálni?
Sajnos valamiért dél óta nem akar betöltődni a vatera szabályzata, ezért kérdezek itt. Vásároltam egy eladótól, és úgy egyeztünk meg, hogy jövő kedden utalom neki a pénzt, mert van még két terméke, amiket szeretnék megvenni. Most viszont felrakott egy új tételt, ami nagyon szuper, csak sajnos félő, hogy jövő keddig iszonyúan felviszik az árát. Az eladónak mindegy, hogy mennyiért szabadul meg tőle.
Megtehetem, hogy írok neki egy e-mailt, hogy mondjon egy árat a termékre, amennyiért szívesen odaadná, és megkérem, hogy hozza előre az aukció lezárását, én pedig a megegyezett árban lecsapok rá? Vagy ez szabályellenes? (Kicsit annak tűnik, de nem tudom, vannak-e kiskapuk.)
Köszi a válaszokat!
Köszönöm, igen! Épp azért jöttem, hogy megírjam a jó hírt! :D
Nagyon rezgett a léc, ha még valaki rálicitál, már nem vittem volna el, így azonban szuperül alakult. :D
Köszönöm szépen a segítséged! :D
Búcsúzóul azért leírom, hogy miért érdemes pár forinttal magasabb összeget beírni.
Ez a babakocsi 1 ft-ról indult, a licitlépcső 500Ft volt, így minden licit 1-re végződött. Ha valaki 6001 Ft-ot ígért volna, már nem nyerted volna meg. De ha te max licitnek 6002-t írsz be, akkor az elől is elviszed, aki a licitlépcső alapján 6001-et ígért. Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!