Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesz Veszes/Vaterás anyukák!...

Tesz Veszes/Vaterás anyukák! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vettem vmit a kisfiamnak az említett oldalakról, a termék nem felelt meg a leírásnak. Az eladó másfél hete csak a türelmem kéri hogy orvosolja a hibát, nekünk viszont égetően szükségünk van a vásárolt termékre. Írtam neki h ne haragudjon de nem tudok többet várni és utalja vissza a pénzem a visszapostával együtt. Ő pedig ezt nem akarja állni mivel Ő nem tudott arról hogy a termék hibás, küldjem vissza ELŐBB én a terméket AZUTÁN küldi Ő a pénzt. Mit gondoltok erről?? (nincs negatív értékelése és elég sok adás-vétele volt már)
2012. jún. 19. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem visszaküldheted (az értékeléseiből ítélve megbízható lehet), aztán majd úgyis látja az eladó, hogy tényleg necces a portéka, és visszautalja a megbeszélt összeget.

Mennyi összegről van is szó?

2012. jún. 19. 00:31
 2/4 A kérdező kommentje:
8000 Ft összesen
2012. jún. 19. 00:38
 3/4 A kérdező kommentje:
és a post költségről mit gondolsz?
2012. jún. 19. 00:38
 4/4 anonim ***** válasza:

A postaköltséget nem hiszem hogy állná, ha új terméket veszel péz visszafizetési garanciával, ott sem fizetik ki a postaköltséged!

Használt dolgot vettél?

Mert mondjuk van hogy én is veszek valamit, ami full szépnek van leírva, erre fakó a színe, látszik rajta a mosás, nekem az már nem hibátlan újszerű, de sokaknak igen! De van aki azt írja jó állapotú, és olyan mint az új!

Szerintem is küldd vissza a terméket, akkor meglátja a hibát, és az árát vissza küldi, de a postaköltséget Nemhiszem hogy megtérítené!

Ha veszel a boltban egy terméket, otthon kiderül rossz, senki sem

Fizeti ki a buszjegyed

2012. jún. 19. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!