Mit kell csinálni ha felpofozza a tanár a gyereket?
Megkérdezni a tanárt, miért tette.
Megkérdezni a gyereket, hogy látja.
Összesíteni.
Ha a gyerek hibázott, megmondani neki, hogy -megérdemelted, fiam/lányom.
Ha a tanár hibázott, igazgatói.
Miért is pofozta fel???
Mert nekem Anyám azt mondta,hogy ha egy tanár felpofoz,akkor otthon kapom a következőt.
Egy tanár ok nélkül nem pofoz fel egy gyereket sem!
Először kérdezd meg a tanárt,hogy miért tette,majd a gyereket is kérdezd meg. Ha a gyerek szemtelen volt,zavarta az órát,vagy más okból hibás volt,akkor adj a tanárnak igazat. A gyereket pedig neveld meg.
Meg kell várni munka után és jól összeverni!!!Csak ne legyen rá tanú! :)
Csak vicceltem..bár némelyik megérdemelné!
Igaz nincsenek könnyű helyzetben,mert elképesztően szemtelenek már ebben a korban is!
Mégis úgy gondolom,hogy semmi joga nincs megütni egy gyereket!!
Először is utána járnék mi történt,aztán feljelenteném!
Akik jönnek a feljelentéssel, azoktól kérdem, mit kell tenni, ha a gyerek üti meg a tanárt ok nélkül?
Lelkiismeretes leszel, és a gyereked is feljelented, elküldöd javító-nevelő intézetbe?
Felhorkansz akkor is?
Én láttam már diákot, ahogy a 70 éves, kedvességből ottmaradt, jól tanító nénikét meglökte, mikor elesett, még bele is rúgott, csak mert az ki merte hívni felelni.
Szóval Ti, akik jöttök azzal, hogy a tanárnak nincs ehhez joga, meg bíróság, meg rendőrség... a gyereketekkel szemben is szigorúak tudnátok lenni?
Te jó ég, nagyon kiakadtam, hogy ilyen sokan belenyugodnának, hogy a tanár pofozza a gyereket.
Hiába volt szemtelen a gyerek, vagy csinált akármit, olyan nincs, hogy megérdemelte. A tanárnak nincs joga a gyerekhez érni.
Válaszolva a kérdésre: ha nem is jelenteném fel, az igazgatónak tuti szólnék, és mindent elkövetnék, hogy az ilyen ne dolgozhasson többet gyerekek közelében.
Kedves 8-as. Azt gondolom, hogy az ilyen tanárverő gyerekek sem születtek ilyennek. Valahonnan tanulták az ilyesmit... Talán épp azoktól a tanároktól, szülőktől, akik az erőszakot alkalmazzák gyereknevelési eszközként.
9-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!