Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyiből éltek egy hónapban...

Mennyiből éltek egy hónapban fiatal párok? Mennyi a jövedelmetek? Mire mennyit költötök?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 11:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mi 160at keresünk ketten, plusz 20ezer posta palettát kapunk. albi 30ezer, rezsi télen akár 50-60 is lehet (fűtés télen sosem volt 30ezer alatt, és ebben benne van a közös költség, a tv, net). van nekem 10ezer ft hitelem, páromnak 15ezer hitele, plusz én segítem apukámat 10ezer fttal minden hónapban. ruhát akkor veszünk amikor kell, kaján próbálunk spórolni, általában 2 napra főzök olcsóbb dolgokat, de néha elengedjük magunkat, és rendelünk. sokat bulizunk, mert párom zenész, és minden hétvégén koncertjük van, ebből adódóan szórakozásra elég sokat költünk, mert ilyenkor lecsúszik jónéhány sör neki, nekem meg vmi más :) félretenni nem teszünk semmit, szülők nincsenek akik segítsenek, úgyhogy a mának élünk, élvezzük az életet, és lesz ami lesz.
2012. jún. 26. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

Mi ketten kb 1,2-1,3 milliót keresünk forintban havonta, ha mindent beleszámolunk (bónusz, túlórák, extra fizetések, kajajegy). Ebből úgy 240.000 megy albérletre, olyan havi 90-100.000 ételre (ezt szinte 100%-ban fedezi a kajajegy) és mondjuk még további 100.000 havonta ruhákra nyaralásra, ha leosztjuk havi szintre. A maradék 7-800.000-et pedig elrakjuk minden hónapban, ebből házra gyűjtünk.

24L

2012. jún. 26. 19:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
És vajon mit dolgozol, hogy 24 évesen ennyit fizetnek? Gondolom jó nagy munkatapasztalattal rendelkeztél...Lehet lepontozni egész nyugodtan, de ilyenkor megy fel a pumpa. 24 éveseknek, akármilyen okos, eszes, stb, végezhetett akármilyen egyetemet nem fizetnek rögtön 6-800 ezreket, hacsaknem apuka be nem rakja egy jó kis melóhelyre. A puszta halandó meg dögöljön meg. Felháborító!!!
2012. jún. 26. 20:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az utolsóval. ennyi idősen ez teljesen képtelenség. és nem az irigység beszél belőlem, mielőtt megszólna vki :)
2012. jún. 26. 21:06
 15/17 anonim ***** válasza:
7-800 ezer havonta majd a leendő kuckóra? Hát, nekem 10 hónap is lég lenne ezen a munkahelyen, hogy teljesüljön életem álma!
2012. jún. 26. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a 24 éves, aki 'jól' keres, és csak a félreértések elkerülése végett szeretném elmondani, hogy külföldön élek. Mivel írtam, hogy forintban ennyi, gondoltam ebből leesik, hogy alapból nem forintban kapom a fizetésemet. Mindenesetre elnézést kérek, ha nem fogalmaztam tisztán, illetve kifelejtettem ezt kihangsúlyozni. Magyarországon valóban 'gyanús' lenne egy ilyen kezdőfizetés. Itt pályakezdőként jónak számít, amit keresek, de egyáltalán nem olyan nagy összeg. Egyébként soha senki nem tett be engem semmilyen állásba, külföldön végeztem a mester képzést is, így lett jó munkám pénzügyi szakterületen. Elmentem egyetlen egy állásinterjúra, amire a neten jelentkeztem, és engem választottak ki, senkit nem ismertem. Egyébként mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos apuci fizette a külföldi egyetemet is, akkor elárulom, hogy szinte teljes egészében én fizettem, elég sok tányért mostam el érte és embert szolgáltam ki egy gyorsbüfében (szintén külföldön).
2012. jún. 26. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor bocsáss meg! További sok sikert! Ne is gyere haza! Jobban jársz!
2012. jún. 26. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!