Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyiből éltek egy hónapban...

Mennyiből éltek egy hónapban fiatal párok? Mennyi a jövedelmetek? Mire mennyit költötök?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 11:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Kettőnk fizuja nettó 320,plussz cafeteria havi 50.000 kettőnknek kb (erzsébet utalvány,szép kártya,bérlet)

Költeni albi 50-60 rezsivel,kaja 40,szabadidő havi 30 kb (átlagolva,mert nyáron sokkal több,télen kevesebb).

Ruha,egyéb havi átlag 20.

Többit tesszük félre.

Nem spórolva költünk ennyit.

2012. jún. 26. 12:02
 2/17 anonim ***** válasza:

20-20 ezer forint a rezsi és albérlet (még lakik velünk más is másik szobában) kb. 30-35 ezer a kaja, de ebben nincs semmi luxus (pl.: csirkehús) és csak a legolcsóbbakat vesszük. Ezen felül kapunk otthonról "anyanázst" :) ez kb 10 000 Ft értékű lehet. Az egyéb cikkekre számíts havonta 3000 Ftot (pl. olcsó wc papír, mosószer, mosogatószer, sampon, tampon stb)

Szóval ez így 40 + 35 + 10 + 3 = 88 000 Ft alap dolgokkal 2 főre. Ha nincs még harmadik lakó akkor erre még egy húszast számolj.

2012. jún. 26. 12:03
 3/17 anonim ***** válasza:
Változó, mikor mennyit keres a férjem. Általában a kettőnk jövedelme 200-300 ezer között van. Én gyeden vagyok plusz a csp-t kapom. Egy gyereket nevelünk albérletben. Kajára megy el sok, plusz a rezsi, lakás egy százas, de télen még több is lehet. Nem élünk nagylábon. Ruhára magunknak szinte semmit nem költünk. Kaján igyekszem nem spórolni. Ja, még van egy régi autónk, amit fenn kell tartani. Ritkán használjuk, leginkább akkor, ha szülőkhöz megyünk vidékre.
2012. jún. 26. 12:03
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Kaját hogy lehet kihozni havi 40-ből két embernek? Én ezt nem tudom sajnos megoldani.
2012. jún. 26. 12:05
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem Budapesten lakunk, és be van osztva, hogy napi 1000 Ft. Ha egy kicsit meghaladja nem baj, de ne sokkal. Mi így osztjuk be. Sajnos most nincs állása a páromnak, így meg kell húzni a nadrágszíjat.
2012. jún. 26. 12:07
 6/17 A kérdező kommentje:

Én keresek 6 órában 45.000 Ft-ot, a párom 130.000.-140.000Ft-ot keres.

Semmin nincs hitel,lakás az a párom szüleié, most újítottuk fel.

Jövőhéten szeretnénk költözni.

Számlákra olyan 50.000 Ft-ot gondolunk,hogy annyiból kijönnénk.Kaja,és egyéb dologra 40.000 Ft-ot. Húst nem kell vennünk, tartunk apróbaromfit,és sertést.

23/N

2012. jún. 26. 12:07
 7/17 anonim ***** válasza:
Kifogtok jönni. Télen többre számíts, mert a fűtés istentelen magas. Amit javasolok, hogy abban a helyiségben fűtsetek, ahol a legtöbbet vagytok. Pl. hálószoba. A többi helyen jól felöltözni!
2012. jún. 26. 12:10
 8/17 A kérdező kommentje:
A fűtéstől nem kell félnünk mert kazánunk van a házba,a pároméknak van erdő onnan hozzuk majd a fát.Szóval arra sem kell majd költeni.
2012. jún. 26. 12:11
 9/17 anonim ***** válasza:

Nálunk csak a férjemnek van keresete, ami kb 200 (plusz-mínusz 50 ezer, szóval nem lehet tervezni).

50 az albérlet, rezsi és telefon 60 ezer, kaja 60 ezer, háziállat 10 ezer. Szóval 180 a fix, és ez egy keveset keresős hónapban elég ciki. Ha marad pénzünk, akkor veszünk néha gyógyszert, ruhát, buszjegyet, valami kis apróságot, meg a családtagoknak ajándékot.

2012. jún. 26. 12:15
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fűtés megoldott,a számlákra a fele is bőven elég lesz,ki fogtok jönni bőven.

Én irtam,hogy kaja 40.

2 napra főzök,munkahelyre hozzuk ebédre a főttet.Ez heti 2x húsos.Nem vagyunk nagyétkűek 30 deka hús +köret elég.Hétvégén egyszer főzök,szintén húsos.ezen kivül reggelire szendvics,tojás,virsli.Vacsira ami épp akad.

sokszor sütök sütit,egy egyszerű csokis sütivel vacsi már nem kell,és utána még 2 napig van nassolnivaló.

amiért elég 40 ezer,az az hogy nézem az árakat,közelben van auchan,tesco,cora,interspar,online katalógus,és megveszem ami épp akciós és kellhet mert fogyóban van. Rendes áron alig veszek valamit,inkább főzök olyat amihez van hozzávaló.

2012. jún. 26. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!