Most mi lesz velem?

Figyelt kérdés
Levettem a férjem bankkártyájáról 100 ezer forintot, és ő feljelentést tett ismeretlen tettes ellen hogy megbüntessen.A kamera kimutatta hogy én voltam:(

2012. jún. 22. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem beszéltél a férjednek erről? Miért nem mondtad el neki? Egyáltalán mire kellett a pénze? Egyébként házasok vagytok közös kasszán éltek így elvéletileg jogod van kezelni az ő pénzét is de azért szólhattál volna hogy ne legyen belőle ekkora baj. Ha pedig a rendőrök megszerzik a felvételeket akkor már csak idő kérdése is lebuksz. Akkor meg kitudja mekkora bajban leszel. Ha nem akarsz nagy bajt bevallasz mindent a férjednek visszavonatjátok a feljelentést aztán kerestek megoldást a dologra.
2012. jún. 22. 22:00
 2/5 A kérdező kommentje:
De ő tudja!!!!! Csak épp külföldön dolgozik, ez akkor történt amikor két napra hazajött, tudta, hogy én voltam, de így nyugodtabb a lelke. Arra gondoltam, bemegyek én a rendőrségre, és vallomást teszek, kiröhögnek, az tuti...
2012. jún. 22. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor vehet le törvényesen pénzt róla, ha számlanyitáskor társtulajdonosnak megtették. De érdekes egy férjed van.
2012. jún. 23. 06:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérni, az nem jutott eszedbe?
2012. jún. 23. 08:16
 5/5 A kérdező kommentje:
De, eszembe jutott. És igen, érdekes a férjem:( Külföldön él/dolgozik, én meg hat hónapos terhes vagyok. hazajött és útközben kért meg, hogy az autót fizessem ki az autószerelőnek, a kártyámmal akartam, de nem volt rajta elég pénz. Egy kártyát, ami az ő nevére szólt, itt hagyott nálam, így erről vettem le a pénzt. Erről neki aznap elfelejtettem szólni, és amikor rájött, rohant a rendőrségre:(Mint említettem tudja.
2012. jún. 23. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!