Mivel tudnék pénzt spórolni?
Nincs égetően nagy szükségem a pénzre, de szeretnék spórolni. Igazából tényleg jól élünk, nem szenvedek semmiben sem hiányt.
De nem is olyan régen rájöttem arra, hogy az a pénz amiből járok vásárolni, bulizni az igazából a szüleimet illeti meg. És szeretném meghálálni nekik úgy, hogy jobban odafigyelek a pénzünkre, és nem szórom úgy.
Pl.: este áramtalanítok a szobámban, nem hagyom a telefonom/laptopom töltőjét a konnektorban, ugyanúgy a hajvasalót, hajszárítót sem. Áttértem a zuhanyzásra. Olcsóbb szolit kerestem, és most már bérletet is vettem. Még tart a McDonalds-nak a kuponos akciója, azzal mentem enni. Legutóbb olyan buliban voltam ami lányoknak ingyen volt, stb. Szóval megadom magamnak azt amire "szükségem van". De spórolósabban. Tudnátok még ilyen ötleteket adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!