Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 250. 000 Ft-ból normálisan...

250. 000 Ft-ból normálisan kilehetne jönni havonta egy gyerekkel 2 felnőttel?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi a minimum amilyen összeg alatt ne vállaljanak gyereket az emberek?
2012. máj. 22. 21:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Hát...ez sok mindentől függ.Hogy hol laktok,mennyi a lakbér. Mert ugye ezzel kezdődik minden: lakbér,rezsi,telefonszámlák és egyebek...Aztán ugye étkezés,ami egy kisbabának eleinte még könnyen megoldható,de azért később nem árt,ha változatos szerintem (sok gyümi,zöldség,ilyenekre gondolok). Meg hogyha hozzávesszük,ha első gyerkőc,kell mindenből új,kisruhák,pólya,ágy,pelenkázóasztal...Későbbiekben az esetleges bölcsi,óvoda,játékok költségei. És akkor legvégére marad a szórakozás,programok. De véletlenül sem akarom elvenni a kedved, ez csak egy hirtelen,saját vélemény,nekem nincs ezen a téren tapasztalatom.
2012. máj. 22. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
250? Simán. Bár mennyi a hitel? Mik az igények? Mi 150-ből is kijövünk, ebből 20 hitel, 20 albi és 30 rezsi.
2012. máj. 22. 21:51
 3/13 A kérdező kommentje:

Hitel 3 évig lesz még, de a 250.000 Ft már azon felül van, szóval ennyi mindenképpen megmarad rezsire + a többi költségre. 3 év után pedig az 50.000 Ft-os hitel is a zsebünkbe maradna!

Igaz hogy első gyerek, de a mindkét részről vannak a családban kisgyerekek, szóval rengeteg segítség lenne kezdő holmikhoz is!

Rezsi 50e körül van + a kaja (imádunk enni, szóval ez húzósabb) Utazási költségre is elmegy 30-40e minimum.

2012. máj. 22. 22:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, van-e hitel, kocsi, saját a lakás vagy albérletet kell fizetni, stb. Saját lakással, hitel nélkül ügyesen beosztva simán lehet.

Minimum összeget inkább nem tippelnék, kinek mennyi. Ahol van kiskert, nagyszülő segítségnek, ott elég kevesebb is, ahol nincs nagyszülő és bébiszittert kell fizetni mert a szülők nem érnek 4-5-re a bölcsibe/oviba, beteges a gyerek, stb, akkor az is más helyzet. Meg kinek mi az igénye, mire van szüksége. Ha valamelyik gyereknek fejlesztésre van szüksége vagy valamiben kiemelkedően tehetséges és ne vesszen kárba (pl. hangszer, sport), ott több a költség.

2012. máj. 22. 22:03
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Szüleim két gyereket nevelnek hitellel együtt 200-ból. Az viszont tény, hogy aki mindenből a legjobbat veszi és szórja a pénzt eszetlenül, egyedül sem él meg ennyiből - panaszkodás nélkül legalábbis tuti nem.

Meg lehet élni ennyiből. Kérdés, hogy tudtok-e.

2012. máj. 22. 22:10
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Attól függ mekkora a házatok és mik az igényeitek.Mi nem jönnénk ki ennyiből 2 felnőtt+3 gyerek.Havi 560.000 forint a havi bevétel , ebből kijövünk de van 2 hitelünk is.
2012. máj. 22. 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Ennél sokkal kevesebből is nevelnek gyereket, te is tudod. Persze, ha sznob vagy, és csak a Brendonban veszel neki méregdrága, márkás cuccot, akkor kevés lesz.
2012. máj. 22. 22:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Bőven ki lehet jönni belőle!Sokan 100.000 forintból is kijönnek hárman úgy,hogy még albérletben is laknak.Ha a lakhatás megoldott(szerintem ez a legnagyobb összeg ha mondjuk albérletben élnek)Az alap dolgokat mint az élelem,ruha,stb. nagyon kis összegből is meg lehet oldani.
2012. máj. 22. 22:18
 9/13 anonim válasza:
Szerintem simán. Bár azt ahogy írták, sok mindentől függ. Nekem bátáymék max 120000 ból élnek egy hónapba. Ebből 20000 az albérlet 20000 a kocsi, a rezsi nem tudom mennyi. Azt nem mondom, hogy jól élnek, de elvannak :)
2012. máj. 22. 22:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Itt már ketten is írták,hogy 20000 az albérlet.Hol lehet ilyen olcsón lakást bérelni?Én ugyanis 55 ezret fizetek egy 24 négyzetméteres lukért.
2012. máj. 22. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!