Milyen esélyeim vannak? Válófélben lévő 29 éves nő vagyok 3 éves gyerekkel. Szeretnék párkapcsolatot, de nem férjet, nem csak szexet. Amolyan együttjárást. Szerintetek megtalálhatom azt a férfit akinek ez megfelel és közben a kicsivel is jól bánna?
Semmiképp ne a gyerekkel indíts az elején. Az még a normálisabb pasikat is elriasztja, ha azt látják, hogy ők apapótléknak kellenek és nem férfiként.
Amúgy miért ne lehetne?
Én 28 évesen váltam el kisgyerekkel,és nem sokkal később találkoztam életem párjával.Már az elején tudta,hogy van egy fiam,és ma is nagyon jóba vannak.
Én a helyedben nem aggódnék,mert nem tudom hogyan,de amikor én elváltam,szinte zsongtak a férfiak körülöttem mint a virág körül a méhek..Mintha megérezték volna,hogy "szabad" vagyok..
Én 37 évesen, válófélben, gyerekkel hasonlóban gondolkodom. :) Én sem életem párját keresem, hanem afféle együttjárás dolgot, mint amilyen huszonévesen volt. :)
De ha véletlenül komolyabb lesz, attól sem zárkózom el, csak nem keresek most ilyet mindenáron. Ne aggódj, nekem pl. már most több önként jelentkező akadt, van elvált, szingli pasi (ő fiatalabb nálam, de lehet, most direkt jó is :) ), pedig még el sem váltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!