Szerinted az anyagiak mennyire képesek megrontani egy hosszabb párkapcsolatot?
"egymásra mutogatunk"
-- na ez a baj...
Jó, stabil kapcsolatnak nem árt, ott KÖZÖSEN megpróbálják átvészelni a nehezebb idöszakot.
Viszont ahol csak látszólagos a jó kapcsolat, ott jön az egymßara mutogatás - itt nem az anyagiak romlása a gond, hanem az, hogy nincs köztetek igazi partner-viszony.
Az meg, hogy egynnire egyhangúan fözöl, a te hibád, krumpliból, rizsböl, tésztából is lehet változatosan fözni, úgy, hogy nem kell hozzá több pénz. (pl, ha kettötöknek veszel a krumplihoz 20 dkg darált húst vagy húsos szalonnát, akkor azzal már igen sok mindent tudsz variálni és nem kerül többe, mint a krumpli krumplival)
"egymásra mutogatunk"
-- na ez a baj...
Ezzel tökéletesen egyetértek.Mi sem élünk most valami jól,de nem hibáztassuk a másikat.Hol én vigasztalom a párom hogy lessz ez jobb is,hol ő engem ha elvesztem a reményt.volt már hullámvölgyünk és igy tuléltük,hiszem hogy most is ez lesz.
Egy ír közmondás jut eszembe:
"Ahol szeretet van, ott könnyű megfelezni a krumplit".
Csak ötletnek, itt egy tényleg filléres kaja a standard köritésakhez:
hagymapörkölt
A vöröshagymát vékony karikákra, vagy félkarikákra vágjuk, megsózzuk és az olajon megfonnyasztjuk, amikor elég puha, levesszük a tűzről, és belekeverjük a pirospaprikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!