Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen esélyeim vannak?...

Milyen esélyeim vannak? Válófélben lévő 29 éves nő vagyok 3 éves gyerekkel. Szeretnék párkapcsolatot, de nem férjet, nem csak szexet. Amolyan együttjárást. Szerintetek megtalálhatom azt a férfit akinek ez megfelel és közben a kicsivel is jól bánna?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 18:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 28 évesen maradtam egyedül egy újszülöttel! Társkeresőn kerestem barátokat igazából, semmi komolyat. Igazából figyelemelterelés volt, hogy túléljem azokat a heteket. Mindenkinek elmondtam az első alkalommal, hogy van egy fiam, aki nagyon pici még. Úgy voltam vele, hogy akinek ez nem kell, az még akkor lépjen le. SENKI sem ódzkodott tőle, sőőőt, imádták, hogy őszinte vagyok.

Aztán pár hét alatt találtam valakit, most már 1 éve együtt vagyunk, imádja a fiamat, minden nagyon szépen alakult.

Sok sikert neked is!

2012. ápr. 24. 22:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és gratulálok!
2012. ápr. 25. 08:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egészen biztosan. Ha csinos vagy, adsz magadra, mosolygós, humoros nő vagy, sorban fognak állni a pasik. És ha megtudják, hogy van egy kisgyereked, szerintem ezzel csak nőni fogsz a szemükben, hogy még a kicsit is szépen neveled.

26 N

2012. máj. 5. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!