Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fele annyiért mentem el...

Fele annyiért mentem el dolgozni, mint amennyit adtak volna. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vidékről van szó.

Nos az interjún diplomával, középf. nyelvvizsgával br 140-et kértem.

Kiderült az elődöm csak próbaidőn, dipl. nélkül volt 180-ban.

és most látom, a betanított munkások is többet keresnek nálam a cégnél.

vezető beosztásban vagyok+ tolmács.

Próbaidő után nem emeltek, sőt a főnökség hátrébb is vett, nem beszélgetnek már velem, csak a munkáról. Eddig közvetlenebbek voltak, míg nem kértem emelést.

Álmaim munkahelye amúgy, nem tudok másikat - kicsi a város.

Mit tehetnék?

2012. máj. 16. 16:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"de látom, ha valaki megszívja, itt rátesznek egy lapáttal.

jóakaró emberek." te nagyon hülye vagy, a jóakaró emberek próbálják felnyitni a szemed, de nem látod be, hogy te voltál a hülye. Vagy nekiállsz munkát keresni, vagy álmaid állásában kesereghetsz és nyomoroghatsz a pénzből, amit kapsz érte. Tiéd a döntés...

"Álmaim munkahelye amúgy, nem tudok másikat - kicsi a város. " ilyen hozzáállással azt kell megkérdeznem, hogy nem haltál még éhen...

2012. máj. 19. 21:46
 22/22 anonim ***** válasza:
05.18 02:32 vagyok. Nem szóltad le azt aki 8 álltalánost végzett?? "van még rajtam kívül olyan diplomás, aki dolgozik és kevesebbért,mint egy 8 általános, aki csak gyereket tudott eddig csinálni, máshoz nem ért?" - Lehet a rövidtávú memóriád is közrejátszik a szerencsétlenségedben... A válasz egyépként még mindíg egyszerű, menyj, és keress másik állást vagy beszélj a vezetőséggel. A válaszaid alapján arra vársz, hogy mindenki szörnyülködjön, hogy mennyire is rossz neked és szegény te, de ez nem így működik! Ha nem tetszik, VÁLTOZTASS! Más nemtud változtatni helyetted.
2012. máj. 23. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!