Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fele annyiért mentem el...

Fele annyiért mentem el dolgozni, mint amennyit adtak volna. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vidékről van szó.

Nos az interjún diplomával, középf. nyelvvizsgával br 140-et kértem.

Kiderült az elődöm csak próbaidőn, dipl. nélkül volt 180-ban.

és most látom, a betanított munkások is többet keresnek nálam a cégnél.

vezető beosztásban vagyok+ tolmács.

Próbaidő után nem emeltek, sőt a főnökség hátrébb is vett, nem beszélgetnek már velem, csak a munkáról. Eddig közvetlenebbek voltak, míg nem kértem emelést.

Álmaim munkahelye amúgy, nem tudok másikat - kicsi a város.

Mit tehetnék?

2012. máj. 16. 16:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

nem írtam semmi rosszat a betanított munkásokról, csak annyit, hogy nem tanultak.

nem értem miért kell kiforgatni.

és vannak fizetési kategóriák, amik végzettséghez kapcsolódnak annak értelmében írtam mindent, amit írtam.

nem másból, mint ahogy egyesek hiszik.

2012. máj. 18. 17:57
 12/22 A kérdező kommentje:
és a fizetési kategóriákat sem lenézésből, meg miegyéb ilyesmi alapon találták ki. Hanem mert sokkal több munka van mögötte.
2012. máj. 18. 18:00
 13/22 anonim ***** válasza:
én ennek a többszörösét kértem, de olyan összeget, ami az én szakmámban kevés (nem véletlen kértem keveset)... vidéken dolgozom...kicsit többet kaptam, mint kértem, próbaidő alatt is kaptam fizetésemelést és még próbaidő után is emeltek...és nem vagyok vezető beosztásban...nem értem milyen vezető beosztás az, ahol te vagy a tolmács is és kevesebb a bruttód, mint az én alulfizetett állásomban a járulék, amit befizetek a jövedelmem után...
2012. máj. 18. 23:40
 14/22 A kérdező kommentje:

a cég összes pénzügyi feladatát végzem

mellette munkaügyi feladataim is vannak

mondhatni az összes osztályén vagyok egy személyben.

súlyosan kihasználnak.

2012. máj. 19. 08:41
 15/22 anonim ***** válasza:

nem használnak ki, csak hülye vagy, pláne, ha ez álmaid munkahelye...elvállaltál valamit, amit nem ennyiért kellett volna

amúgy nem értem mi a problémád, mivel a nyelvvizsgád szart nem ér a munkakörödben, a diplomád szintén nem ér ebben a munkakörben szart sem, az, hogy vezetőnek vagy titulálva az nem jelenti azt, hogy az is lennél...egy egyszerű könyvelő és bérszámfejtő vagy (sőt valószínűnek tartom, hogy te is betanított munkát végzel, ha az elődödnek vonatkozó diploma nélkül is ment), ha jól értem, aki pár tízezerrel kevesebbet kért, mint kellett volna

nem mellesleg, ha nem tetszik el lehet ballagni máshová, tudod, nem csak abban a városban lehet munkát keresni, ahol laksz ;)

2012. máj. 19. 11:40
 16/22 anonim válasza:
Lehet hogy, csak 8 általánosuk van, neked meg ott virít a rajos diplomád, de ők már akkor dolgoztak, amikor te még nagyban az érettségire tanultál, és ha most többet keresnek nálad, akkor nem hiszem hogy így le kéne szólnod őket, hisz mégis csak "több eszük" van..
2012. máj. 19. 12:29
 17/22 A kérdező kommentje:
hogy oltogatják itt egyesek a másikat...
2012. máj. 19. 20:02
 18/22 A kérdező kommentje:
az elődömnek 3 hónap múlva megköszönték a munkáját...
2012. máj. 19. 20:02
 19/22 anonim ***** válasza:
"az elődömnek 3 hónap múlva megköszönték a munkáját..." ja, mert jött egy balek, aki fele annyiért elvállalta és álmai munkahelyének tartja :D
2012. máj. 19. 20:17
 20/22 A kérdező kommentje:

amikor feladták a hirdetést, rég nem dolgozott már ott.

de látom, ha valaki megszívja, itt rátesznek egy lapáttal.

jóakaró emberek.

2012. máj. 19. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!