Diákmunkában a munkaruhát nekem, vagy a munkáltatónak kell állni?
Figyelt kérdés
Diákmunkát vállaltam a Tescoban, mint kasszás az egyik haverommal. Neki azt mondták a telefonban, hogy 1500 Ft-ot vigyen a munkaruhára, nekem viszont nem is említették ezt. Egy másik haveromnak meg a fizetéséből vonták le ezt a pénzt munkaruha címén. De elvileg a munkaruhát a munkáltatónak kell állnia, nem a munkással megfizettetnie nem? Nem tud erre valaki valami jogszabályt, esetleg bármi más frappáns választ, amivel indokolhatom az állításomat?2012. máj. 6. 09:56
11/18 A kérdező kommentje:
Ja amúgy meg a Campona Tesco amiért megy a harc :D Köszi, előbb utóbb csak lesz valami :D
2012. máj. 16. 09:34
12/18 anonim válasza:
és a haverodnak sem sikerült munkához jutni? :D Vagy ő is a Camponába vágyna? :D
13/18 A kérdező kommentje:
Neki sikerült, meg most nekem is. Elkezdtem őket hívogatni és így tudnak adni úgy melót, ahogy nekem jó :)
2012. máj. 17. 13:28
14/18 anonim válasza:
Na..Tényleg jó ötlet volt ez a nyakukra járás.. :D Gratulálok és Sok szerencsét, Kitartást! :D Szükséged lesz rá.. Ott a Camponában nagy lesz a jövés-menés... Aztán tessék mesélni is... :DDD
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi :D Most végigmelóztam kb a hetet, illetve hétfő, szerda és ma is megyek, pénteket még nem tudom. Remélem ennyit jövőhéten is kapok és akkor azért valamennyit kapok a hó végén. Nyakukra kell járni, hívogatni őket és lesz meló :)
2012. máj. 24. 11:18
16/18 anonim válasza:
Na ennek szívből örülök én is! Jó munkát és majd figyelj a fizetésedre, ne hogy probléma legyen. Kicsit mesélnél milyen a kasszázás? Hamar belejöttél? Nagyon nehéz, sok mindenre kell figyelni? :) Én is szeretnék később kasszába ülni, ha betöltöm a 18-at. Kicsit félek, mert sok helyen olvasom, hogy nehéz :D
17/18 anonim válasza:
Nagyon eltűntél. Mi újság ott? :D
18/18 anonim válasza:
Bírod még?:D
Én már nem bírtam tovább, egy hónap csicskáztatás után a f*sz ki lett, sírógörccsel mondtam a vevőszolisnak hogy most azonnal engedjen ki mert felborítok valamit, ő készséges volt, kiengedett kaptam egy cigiszünetet ami 10p meg egy ebéd szünetet ami 30p és igy lett 40p szünetem...:D
Ma fogok szerződést bontani, mert elegem lett az idegrendszereim nagyon felmondták a szolgálatot :D És diák sem vagyok már, plusz nekem nem hiányzik hogy minél többet dolgozzak a flegmusok között annál több pénzt vonjanak le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!