Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen támogatásra vagyok...

Milyen támogatásra vagyok jogosult az államtól szülés után (/esetleg terhesség alatt)?

Figyelt kérdés

Soha nem dolgoztam Magyarországon, csak még régen nyári munkát a középsuli alatt. Jó pár éve pedig szabadúszó vagyok külföldön is, nem vagyok sehova bejelentve, csak bedolgozok pár céghez, tehát utolsó lejelentett munkáim még 5 évvel ezelőttiek-ezt csak azért írom, ha itthon kellenek a munkáltatói papírok bemutatása.

Érdekelne mire megszülök (ősszel) milyen támogatás/ok jár/nak majd nekem?

Jelenleg itthon élek M.-on.

2012. ápr. 12. 17:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azt nem kell, köszönjük! :) Ismerjük a kötelezettségeinket, és teljesítjük is! :)) Sőt, képzeld, még a kötelező ingyen pluszmunkáról szóló papírt is aláírta, én pedig még most is dolgozom, itthonról... De a végtelenül ostoba hozzászólásod csak kétszer aláhúzza, amit mondtam,és azt, hogy nem mindig a szülőhaza a legjobb választás. ;)
2012. ápr. 12. 21:03
 12/16 A kérdező kommentje:

micsoda hormonális tűzijáték:)

Még mindig mondom, hogy érdeklődtem:) CSAK hogy itthon ez hogy megy:)

egyébként, soha nem hagytam el a szülőhazám. de nem hiszem, hogy ezzel bárkinek magyarázattal kellene szolgálnom.

egyébként érdekes, hogy egy nyanvadt gyessel vagy családival foglalkozik valaki, amikor az "állambácsik" meg ott lopnak, ahol akarnak...

szomorú a helyzet nálunk, és az is, ahogy megmérgezi mindez az emberek lelkét is:(

a kedves kolleginának pedig azt fűzném hozzá, hogy senki nem mondta , hogy itthon kell maradni, ezt mindenki maga dönti el. szerencsére manapság az ember ilyen tekintetben elég szabadon dönthet:) nekem így alakult, a munkám külföldön tud működni, mert alapfunkciója pont az idegen nemzeten alapul. amikor majd a másik szakmámban fogok dolgozni, azt itthon is tudom "művelni":-) ennyi a történet kedves kismamák és nem kismamák, mindenkinek sok szerencsét az életben, itthon és külföldön, és boldog babázást kívánok!:-)

2012. ápr. 12. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
19%

Egyet árulj el nekem! Ha nem tetszik a véleményem, és szerinted végtelenül ostoba a hozzászólásom és én magam is, akkor miért vitatkozol velem? Tudod, ostoba csak ostobával áll le vitatkozni!

Na szép álmokat!

És dolgozzatok sokat, hogy a sok ingyenélőt el tudja tartani az állam az adótokból!

2012. ápr. 12. 21:31
 14/16 anonim válasza:

Olyan könnyen osztják itt az észt sokan. Van akinek fontos a gyes, anyasági stb. Van aki nem tudott elhelyezkedni, dolgozni, de babát vár. Miért kell leingyenélőzni? Bárki kerülhet hasonló helyzetbe. És miért baj ha valaki külföldre megy dolgozni, aztán haza jön és itthon szül??? Miért baj ez? Így is fogy a magyar. Nem tőlük kell sajnálni azt a pár tízezer forintot...szerintem.

Örülni kellene hogy visszajött Magyarországra.

2012. ápr. 13. 18:45
 15/16 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy én is dolgoztam, de sajnos másfél éve nincs munkám. Babát várok. Akkor én is ingyenélő vagyok, mert gyest fogok kapni???
2012. ápr. 13. 18:47
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2012. ápr. 14. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!