Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van megtakarításotok? Miben?

Van megtakarításotok? Miben?

Figyelt kérdés
Ilyen dologban kikéritek a család véleményét, vagy ti döntötök? Szokott ebből konfliktus lenni?
2012. márc. 28. 10:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha, nem tolakodó kérdés, megkérdezhetném ki mit dolgozik?
2012. márc. 28. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Én mondtam, hogy amerikai útra gyűjtöttem.

Ebből nyilván mindenki azt gondolja, hogy hú, de jól keresek. De (sajnos) ez tévedés. Tényleg évekig gyűjtöttem, a fizetésem nagy részét eltettem mindig, plusz (elég ciki 26 évesen, de ez van...) rengeteg szülő segítséget kapok.

Ügyvédjelölt vagyok amúgy, és szinte semmi az, amit így keresek. Ezért is tartott évekig összegyűjteni a pénzt.

Olyan szempontból könnyű dolgom van, hogy nincs saját családom, még otthon élek, tehát nem kell úgymond eltartanom senkit. Másképp ez tuti nem menne.

2012. márc. 28. 13:03
 13/16 kapo1588 ***** válasza:
én átlagos irodai melót végzek nettó 150ért és külön élek egyedül..
2012. márc. 28. 13:10
 14/16 kovpet ***** válasza:
#6: Érdemes lekötni így is! Ha feltöröd, akkor persze bukod a kamatot, de csak akkor töröd fel, ha kell. A feltörés meg netbankon 1 perc.
2012. márc. 28. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Van, de titok miben! :)
2012. márc. 28. 16:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Van kettő LTP-nk,meg a gyerekeink Start-számlája.Ezekre megy havonta egy kisebb összeg.Én most nem "keresek" gyesen vagyok,a férjem átlag 120 körül keres.
2012. márc. 29. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!