Mibe van a megtakaritasotok? Csaladi szinten mennyit tudtok félretenni havonta? Mennyi keresetből?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 15:15
1/23 anonim válasza:
2 felnőtt+1 háziállat. 200 a kereset, semmit nem tudunk félre tenni.
2/23 anonim válasza:
Vagyis 150 a kereset, de bónuszokkal együtt 200, szóval inkább az előbbire alapozunk.
3/23 anonim válasza:
A megtakarításomat nagyrészt termőföldben tartom. Havonta körülbelül 10 000 eurót tudok félre tenni. 22F
4/23 A kérdező kommentje:
Mit dolgozol utolso? Ez nagyon sok pénz nekem adhatnád...:-)))
2012. jan. 26. 15:33
5/23 anonim válasza:
Kb a keresetünk 250 max 300 ezer forint között van egy hónapban.
Mi úgy teszünk félre, hogy mindig ami 200 ast kapunk boltból, akárhonnan, azt eltesszük, nem költjük el. Ebből szoktunk elmenni nyaralni, télen wellnesselni valahova.
Illetve van egy havi 12000 Ft os Unit Linked megtakarításunk.
6/23 anonim válasza:
180-190 a bevétel, félretenni belőle sajna nem tudunk.
7/23 anonim válasza:
Nekem Tgyás 160, jövő hónaptól gyed 90 körül. Párom 370. Van két lakástakarékpénztárunk, ezen felül olyan 200 körül. Egy kevésből én tőzsdézem, többi fix kamatú betét.
Ha foglalkoznék vele, többet lehetne kihozni belőle, de inkább babázok :-)
8/23 anonim válasza:
2 felnőtt,1 gyermek, jövedelem 300000. Ha van egy kevés pénzed AZONNAL állampapír, vagy bank, és hidd el hogy évek alatt szépen szaporodik! Szüleimet anyagilag is segítem.
9/23 anonim válasza:
Bocsi, de vitatkoznék azzal hogy azonnal Állampapír. Jelen helyzetben meg pláne nem!!!
10/23 A kérdező kommentje:
Ollárt kell venni
2012. jan. 28. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!