Szoktatok-e félretenni pénzt, amiről a férjetek ne tudna?
Figyelt kérdés
Milyen célokra?2009. máj. 13. 15:35
1/7 anonim válasza:
nálunk anuy szokott, mert minden pénz ami apám kezébe kerül elúszik. Ő valahogy olyan, hogy a pénz nem marad meg a kezébe. nem tud spórolni. Ezért má nagyos sokszor megjártuk:S Volt hogy kész szerződéssel állított haza. 6 milló ft-ot vesztettünk.:S
2/7 anonim válasza:
Igen, rendszeresen, apránként. Néha 200 Ft, néha 500 Ft kerül a bugyik alá. :D
Volt már ebből redőny, karácsonyi ajándék, sőt még csekkfizetés is.
Szerencsére az én párom tudja fogni a pénzt, nagy pénzügyi döntéseket mindig ketten hozunk meg.
4/7 A kérdező kommentje:
Az n férjem költekező típus, most pedig nagyon kellene spórolni, mivel házat építünk. Igy szoktam félretenni pénzt az ő tudta nélkül...
2009. máj. 13. 20:17
5/7 anonim válasza:
igen,abbol veszek neki meglepit,mivel nekem semmilyen sajät jövedelmem nincsen,mindig egy keveset elrakok a kaja pänzböl,kb 5-15 eruot naponta,äs legutobb egy kamerät vettem,aminek az esküvön nagyon nagy hasznät vettük.
6/7 anonim válasza:
En is szoktam felre tenni, mivel mindketten szeretunk koltekezni, foleg ha ketten vagyunk :))
Honap vegen mindig jol jon a dugi penz, o is orul, hogyha megszorulunk es csak ugy eloveszem :))
7/7 anonim válasza:
Én szoktam néha, hogy hó végén legyen. Mondjuk, nekem szerencsém van, mert a párom az összes pénzét hazaadja, illetve ránk, a családjára költi. Természetesen közös a kassza. de még így is vannak váratlan kiadások, így jól jön. És igazából minden háztartást vezető nőnek csak javasolni tudom. Kicsit csalafintának kell lenni. A végén azt a pénzt is a családomra költöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!