Havi 180-200 bevetel. 2 felnott, 2 gyerek. Azt gondolom nem kell mondani, mennyit teszek felre...
2012. jan. 28. 21:30
12/23 anonim válasza:
Közalkalmazotti 70 ezres fizetésem van..ebből nem, hogy félretenni, de megélni nem tudok. Már nem tudom mivel spórolhatnék.Állandóan sakkozom a számlákkal, hol ezt, hol azt fizetem be. Nem tudom mi lesz ebben az országban...
2012. jan. 29. 12:38
13/23 anonim válasza:
2 felnőtt, 1 kutya, a párom fizuja 200ezer/hó.
1 éve gyűjtünk, félre lett téve 350ezer. És pénzben van :D
2012. jan. 29. 21:12
14/23 Combi27 válasza:
uhh banyek..elnézve a hozzászólásokat,én qrva rossz helyen melózok....3 hétvégi túlóra, 3 műszakban, 25 ezres jutalommal, (már ha megkapom),12 ezres étkezési jeggyel, plusz másodállással keresek havi nettó 160-165 ezret, feleségem GYED-en 77 ezer plusz 12 ezer családi pótlék.
60 ezres lakáshitel törlesztő mellett ha nincs fűtési szezon akkor egy 10-est fizetünk a GYEREK számlájára havonta, legalább ő ne kezdje nulláról az életét.Fűtési szezonba 5 ezer havonta a megtakarítás.
És CSAK lakáshitelünk van.
2012. jan. 30. 10:34
15/23 Bari Zoltán válasza:
tisztelt kérdező és többiek vagy olvasó Mi 3 gyerekkel és feleségemmel élünk együtt a bevétel szociális járadék aminek a neve már más ami 22500 Ft 28 500 helyett a feleségem dolgozik havi 60000 és a családi pótlék 48000 ami már több mint 4 éve be van fagyasztva pedig a törvény elő írja hogy a béreket jutatásokat az infláció mértékében növelni kellene de ez a kib asz ott kormány nem növeli hanem csökkenti Nem tudom ki hol dolgozik de én a szakmunkámmal 90000 ft -nél többet nem kaptam ez bruttó jött a betegségem és a munkaadó nem hosszabitotta a munka szerződésemet ami havonta történt és fogalmam nincs hogy engedhetik ezt meg a munkáltatók és persze az állam itt is tönkre tett mint egy szegény embert ambuláns lapok igazolják hogy beteg vagyok és nem kaphattam táppénzt szar az élet és ami engem életben tart az a családom szeretete de a hónap végére igen csak elfogy a pénz annyira hogy nagyon még zsiros kenyérkére sem jut nos nem igazán panaszkodhatnak a többiek ja persze ezek mellett fizetjük az albérletet amivel elvagyunk maradva úgy ahogy a villanyszámlával is meg a gázzal is nem panaszkodok de ezek a tények én szeretnék dolgozni családcentrikus és aránylag jól fizető és minimum 5 éves szerződéssel persze a családom közelében Kecskeméten aki tud az segíthetne hálásan meg köszönnénk gyerek ruha ha valaki anyagilag is tud szuper lenne a kecskeméti családsegítő központtal tartjuk a kapcsolatot minden segítség jól jönne előre is köszönöm aki tud segíteni egy kétségbe esett apa
2012. febr. 3. 21:07
16/23 anonim válasza:
Átlagban 85-öt keresek,anyám átlagban 60-at.
2-3 ezret ha félre tudunk rakni .S
21/F
2012. febr. 11. 05:56
17/23 anonim válasza:
10 év masszív spórolás van mögöttem. Részvényben és kötvényben van, a fizetésből havi 80k-t teszek félre, az említett befektetésekből pedig havi átlagra lebontva kb. 300k haszon van, de ezt még mindig teljes egészében visszaforgatom.
2012. jún. 10. 19:38
18/23 anonim válasza:
fizetés: 820 000 Ft
kb. havi 400 bol megélünk, a többit félre tesszük.
2 felnőtt, 1 gyerek
2012. nov. 10. 23:30
19/23 Combi27 válasza:
utolsó: szakmád? munkahelyed?
2012. nov. 11. 08:31
20/23 anonim válasza:
vezérigatgato- helyettes.
informatikus a szakmám
elég jó tanuló voltam, most arra figyelek a legjobban, hogy a gyerekem ne kényeztessem el annyira.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!