Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe van a megtakaritasotok?...

Mibe van a megtakaritasotok? Csaladi szinten mennyit tudtok félretenni havonta? Mennyi keresetből?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 15:15
1 2 3
 21/23 Combi27 ***** válasza:

azt a fránya adót ne szidd...attól emelkedett a fizetésed nettó 655 ezerről(2010) 865 ezerre(2011-12) , majd jövőre 917 ezerre..

ne érts félre, de nem értem hogy az állam hogy tehet ilyet..nekem miért nem nőtt 200 ezerrel a nettóm egy év alatt az adózás megváltoztatásával?

Az én nettóm pedig ennek köszönhetően nettó 148 ezerről 138 ezerre csökkent... (8.5%-os béremelés ellenére)

2012. nov. 11. 19:37
 22/23 anonim válasza:

bocs combi, de hát én sem kértem, hogy emeljék a fizetést, de ez szerintem sem működik így jól, hogy akinek kevés van, attól még azt a keveset is elveszik, de azzal se értek egyet, hogy akinek több van, azt

minden speciális sz@rokkal ostromolják, azon az alapon,hogy akinek telik erre, annak majd biztos telik arra is.

2012. nov. 11. 21:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Ne felejtsétek el, hogy aki magasabb jövedelmet akar, annak félre kell tennie, be kell fektetnie, hogy ebből tőkejövedelme származzon.

A tőkejövedelmet 16% adó terheli, tartós befektetési számlán pedig adómentes.

Nincs baj a pénzügyi rendszerrel, csak élni kell a lehetőségekkel és nem az államtól várni mindent.

2012. nov. 12. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!