Mibe van a megtakaritasotok? Csaladi szinten mennyit tudtok félretenni havonta? Mennyi keresetből?
azt a fránya adót ne szidd...attól emelkedett a fizetésed nettó 655 ezerről(2010) 865 ezerre(2011-12) , majd jövőre 917 ezerre..
ne érts félre, de nem értem hogy az állam hogy tehet ilyet..nekem miért nem nőtt 200 ezerrel a nettóm egy év alatt az adózás megváltoztatásával?
Az én nettóm pedig ennek köszönhetően nettó 148 ezerről 138 ezerre csökkent... (8.5%-os béremelés ellenére)
bocs combi, de hát én sem kértem, hogy emeljék a fizetést, de ez szerintem sem működik így jól, hogy akinek kevés van, attól még azt a keveset is elveszik, de azzal se értek egyet, hogy akinek több van, azt
minden speciális sz@rokkal ostromolják, azon az alapon,hogy akinek telik erre, annak majd biztos telik arra is.
Ne felejtsétek el, hogy aki magasabb jövedelmet akar, annak félre kell tennie, be kell fektetnie, hogy ebből tőkejövedelme származzon.
A tőkejövedelmet 16% adó terheli, tartós befektetési számlán pedig adómentes.
Nincs baj a pénzügyi rendszerrel, csak élni kell a lehetőségekkel és nem az államtól várni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!