Vannak még olyanok, akik szerint az MLM alapvetően jó dolog, és csak azért nehéz haladni vele, mert a legtöbben zsigerből irtóznak tőle?
Egy üzletpolitikának semmi köze ahhoz, hogy ki egy egy gazdasági társaság tulajdonosa. Nem is kérdezi. A mellékelt űrlapon sincs ilyen adat.
Az űrlap azt bizonyítja, hogy lehet gazdasági társaság szerződött partner. Ezt vitattad, erre lett belinkelve.
Tessék, egy újabb cáfolt tévhited. Lassan össze kellene foglalni őket, már olyan sok volt.. :)
(tudom, tudom, nem ez bizonyított semmit..:)
"nem ez bizonyított semmit"
na, szóval mindenki érti, ugye? :)
"És Bt-t is lehet akkor regisztrálni?"
Miért ne lehetne? A szponzorom kódját amikor bediktálom akkor annyit szoktak kérdezni, hogy "XY Bt?"
Gábor
Az utolsó "okosságára" már nem írtam semmit sem. Persze az lesz a válasz, mert nem tudom cáfolni, hogy hülyeség amit írt és igénytelen vagyok rá. :DD :DD
Gábor
Egyébként 76-osnak is volt intézve pár kérdés, de én persze soha nem kérdezek.
A Bt.-vel kapcsolatos értekezésbe meg nem mertek belefolyni. Simán fogalmatok sincs arról, amiről beszéltek.
"Simán fogalmatok sincs arról, amiről beszéltek."
Persze, mert neked mindig van. :DD :DD :DD Ahogy ezt mindig is láthatjuk ahogy folyamatosan ontod a nagyobbnál nagyobb ökörségeket. LOL
Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!