Ti is utáljátok néha, hogy nem tu-djátok eladni a cuccaitokat normális áron? Teszveszen és vaterán nézik a legtöbben, de az meg jutalékos.
:( néha annyira elegem van, hogy a babám kinőtt cuccait, vagy ami rajt se volt, mert kinőtte mire kapta, ilyen 30 Ft-okért vesztegetem el, és még ezután járkáljak postára, meg fotózzak be mindent külön...és jutalékot is fizessek!
Kinek van még ettől herótja? :)
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy felnőtt ruhákat, bármilyen divatos, új, nem lehordott..., stb., nem lehet normális áron eladni. Szerintem 1 forintokért elvesztegetni kár, annyit nem ér meg az időráfordítás (fotózás, feltöltés, leírás, utána levelezés, postázás...), szóval a saját ill. férjem megunt, kinőtt, túl nagy ruháit inkább odaadjuk a Vöröskeresztnek vagy a Baptistáknak. Gondolom, mindenki szereti felpróbálni és látni magát a ruhában, így akinek nincs is pénze újra, az elmegy turkálóba.
Gyerekruhát, kismama ruhát lehet eladni a teszen, vaterán, de itt is azt tapasztalom, hogy egyre nehezebb, egyre rosszabbul megy el. Mivel nekem sincs sok szabadidőm, így én a gyerekruhákat csomagban teszem fel. Értelemszerűen méret, fiús/lányos/uniszex, téli/nyári/átmeneti csomagokban csoportosítva. 15 db feletti csomagokra már szokott lenni érdeklődés, de én is most már 1 Ft-ról indítok szinte mindent, mert leginkább szabadulni akarok tőle. Ami szép, sosem használt, azokat sem tudnám reális áron eladni. Van, amiket elajándékozok ismerősnek, de inkább a mieinknél nagyobb vagy velük egykorú gyerekes ismerőseink vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!