Forexen buktam 400 ezret. Hogy heverjem ki?
Igazából nem is annyira kérdés.. csak leírom mennyire szánalmas vagyok :). Hátha valakinek ezt olvasva több esze lesz. Nem úgy durr bele veszítettem el, hanem mint egy szerencsejáték függő kisebb darabokban. Ha lenulláztam magam töltöttem fel az újabb adagot.
Stratégiám elég egyszerű volt a grafikonból próbáltam trendekre ill. trendfordulókra következtetni, túl gyakran volt az, hogy úgy véltem engem valaki direkt szivat..
A rossz az ,hogy bennem van jó lenne visszanyerni ezt a pénzt.. nehezen emésztem meg hogy több havi fizetésem lett oda még ha szerencsére nem is kenyérre kell.
Szóval hogy tudnám megállni, hogy "játszak", vagy ha az nem legalább fejlődni. Sok százezer forintos tanfolyamra nem mennék, pedig jobb lett volna így utólag ha inkább oda teszem a pénzt :).
Kommentelök,most hogy álltok?
Én online sportfogadásbol ma buktam 40ezret, hosszu 1 honap szünet után. Ugy érzem végleg befejezem a szerencsejátékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!