Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Forexen buktam 400 ezret....

Forexen buktam 400 ezret. Hogy heverjem ki?

Figyelt kérdés

Igazából nem is annyira kérdés.. csak leírom mennyire szánalmas vagyok :). Hátha valakinek ezt olvasva több esze lesz. Nem úgy durr bele veszítettem el, hanem mint egy szerencsejáték függő kisebb darabokban. Ha lenulláztam magam töltöttem fel az újabb adagot.

Stratégiám elég egyszerű volt a grafikonból próbáltam trendekre ill. trendfordulókra következtetni, túl gyakran volt az, hogy úgy véltem engem valaki direkt szivat..

A rossz az ,hogy bennem van jó lenne visszanyerni ezt a pénzt.. nehezen emésztem meg hogy több havi fizetésem lett oda még ha szerencsére nem is kenyérre kell.

Szóval hogy tudnám megállni, hogy "játszak", vagy ha az nem legalább fejlődni. Sok százezer forintos tanfolyamra nem mennék, pedig jobb lett volna így utólag ha inkább oda teszem a pénzt :).

2012. febr. 8. 15:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
52%
Milyen programot használsz ennyit nehéz lehetett elbukni Metatraderbe csak beállítod a csúszó stoppot short v longolás előtt és minimálisra csökenhet a hátrányod nem kell megerőszakolni a forexet de vannak biztos befektetések nálunk például május elején kereskedhető lesz a facebook az kb az évszázad biznisze lesz ha érdekel irj privatot
2012. ápr. 11. 09:00
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Te se kereskedtél még soha, az egyből lejött :))
2012. ápr. 11. 10:17
 23/32 anonim válasza:
71%

Úgy heverd ki, mintha pókerben bad-beatelnék az ász pókeredet strait flusshel. :D Amúgy meg tojd le és elemezd ki a kereskedési naplódat! Tanulj a hibáidból!

Ezt a "visszanyerést" meg hanyagold! Nem arra kell figyelni mennyit vesztettél, hanem hogy tartsd a stratégiádat. Minden pozinál tiszta lappal indulj. Mint a pókerben... Minden hand új hand...

2012. júl. 6. 13:14
 24/32 anonim válasza:
Mellesleg, én is buktam ennyit, megesik. De sejted hogy ez mennyire nem érdekel már... :)
2012. júl. 6. 13:16
 25/32 anonim ***** válasza:
Vigasztalásul: nekem 4 millió 600 ezremet sikkasztották el egy bp-i tőzsdei cégnél. És nem tehettem semmit ellenük (ügyvéd, feljelentés stb.). Nem a stratégiámmal volt a baj, hanem ellopták. Három évi fizetésem volt. Máig nem hevertem ki. (4 éve)
2014. márc. 1. 03:28
 26/32 anonim válasza:

Üdv mindnkinek!

Ugyan ezt mondhatom el én is, 400.000 -et buktam kb ugyan ilyen körülmények között. Tudom milyen érzés. Nekem most sikerült összehoznom, neked már lehetséges hogy jobb a helyzet 2012 óta :) Kezdhetem visszagyűjteni az elbukottat :( Belegondoltam mi mindent vehettem volna belőle... Hány bevásárlás, lassan kocsi ára. Egyenlőre próbálkozok többet bem beleölni. Egyébként volt hogy 30.000-ből 150.000- et csináltam és ezután jött a balszerencse sorozata. Bárcsak kivettem volna.

2015. jún. 24. 13:09
 27/32 anonim válasza:

Én a szerencsejátékkal buktam 100 ezret 2 éve.

Azóta kevésbé vagyok anyagi beállítottságú, így könnyebben tovább léptem rajta és kevésbé is szeretném visszaszerezni.

2015. szept. 21. 23:59
 28/32 A kérdező kommentje:
úgy hevertem ki ,hogy elbuktam még 3 milliót mellé.. utóbbi fél évben nem tőzsdéztem.. próbálok nem gondolni rá.. helyettem a budacash nyúlta le még egy milliómat.. mindezeket a pénzeket 130e forintos fizetésből tettem félre, szóval nem kicsit viselt meg.
2015. okt. 2. 17:28
 29/32 anonim válasza:

Ez most komoly?

130 ezer forintos fizetés mellett elbuktál majdnem 3,5 milliót?

2015. okt. 2. 20:06
 30/32 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorú történet.
2015. okt. 2. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!