Hogyan heverjem ki?
Sziasztok!
8.-os vagyok. Nagyon elrontottam a felvételit. Nem tudok enni, aludni és nagyon fáj a hasam az idegeskedéstől. Sírtam is miatta.
Hogyan heverjem ki?
Most nem tudok többet írni ha kíváncsiak vagytok valamire kérdezzetek
Azt olvastam először,hogy "hogyan verjem ki?"
Áh,látod mit művel velem is ez az iskola?Már most olyan fáradt vagyok,hogy ilyeneket olvasok. Na mindegy.
Amúgy meg mostmár hiába görcsölsz rajta,ez van. Meg amúgy is nem lehet,hogy csak te látod így és közben meg lehet nem is lett olyan rossz. Pl nekem nagyon sokszor van,hogy "fúh ez tuti 1-es lett" és erre 4-5 lesz..mondjuk ez nem hasonlít egy felvételihez,dehát lehet a te helyzetedben is így van.15l
basszus 1. vagyok félre olvastam annyira fáradt vagyok,így a vizsgaidőszak végén, félévit olvastam
mindenki úgy gondolja,hogy rosszul írta meg nem érdemes rajta görcsölni,gondolj arra,hogy ha nem sikerül annak úgy kellett lennie,véletlenek nincsenek,mindennek oka van,ne rágódj rajta, mindet megtettél innentől nem rajtad múlik,nézz meg egy vidám filmet,olvass egy jó könyvet és nyugi
Már úgyse tudsz vele mit kezdeni...
Egy-két nap és minden oké lesz.
Amúgy én örülnék ha csak ennyi lenne a problémám...
Szia!
Én is most írtam a felvételit, és tudd meg, hogy én is így érzek, mint, ahogy te! Szóval, nyugi, nem te vagy az egyetlen, aki elrontotta. Lehet, hogy nem vesznek fel az elsőnek megjelölt gimibe, de ha felvennének oda, akkor lehet, hogy rosszúl éreznéd magad. Hallotam sok ilyet az ismerőseimtől. Lehet, hogy az életnek más célja van veled!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!