Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy heverjem ki? (lent. Bőv)
Figyelt kérdés
Van, vagyis már csak volt egy nagyon jó barátom.Talán egy picivel többet éreztem iránta, mint barátság. Az interneten ismerkedtünk meg, 300 km-re lakik tőlem, és néhány napja megszűnt náluk a net. (nem részletezném, miért) szóval végleg elvesztettem, azóta csak gyötrődöm, és sírok.
Hogy felejtsem el ezt az egészet?
2011. jún. 1. 17:53
1/9 anonim válasza:
Gyorsan szerezzél be egy új barátit. Nincs más megoldás.
3/9 anonim válasza:
hát csak visszajön egyszer a net náluk és akkor megint dumálhattok.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem egyszerűen elment a net, hanem végleg nincs többé.
Nem szeretném részletezni, ha nem gond.
2011. jún. 1. 18:06
5/9 anonim válasza:
Írj neki egy levelet add meg neki benne a számod!(postai levélre gondoltam).
Ja és hasznos volt a válaszom akk kérlek értékeld:p
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, aranyosak vagytok.
Csak az a baj, hogy azt sem tudom, hogy hol lakik, csak a várost tudom, mást nem. A telefonszámát sem tudom.
2011. jún. 1. 18:13
7/9 anonim válasza:
Nézd meg, hogy van-e a városának valami ujságja, és adj fel benne hirdetést! Hátha olvassa!
8/9 anonim válasza:
Egyik hétvégén vonatra ülsz, és megkeresed. Valamit csak tudsz róla, ami nyomra vezet, hiszen elég jóban voltatok. Utána telefonszámot cseréltek, vagy maradhattok a postai levélnél is. De nekem amúgy furcsa a dolog, mert az országban sok helyen vannak nyilvános internetező helyek, egybe csak be tud menni.
9/9 anonim válasza:
Úristen milyen tragédia! Gyorsan szerezz magadnak 2012-ig még egyet, még nem késő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!