Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rámmászott egy meleg. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámmászott egy meleg. Hogy heverjem ki?

Figyelt kérdés
16F vagyok és szilveszterkor iszogattunk a haverokkal, mint mindenki más. Sokat. Házibuli volt, aztán így az egyik srác (nem tudtam róla hogy buz) közeledett, beszélgettünk tök jó arcnak tűnt. Aztán mondtam neki hogy muszáj leüljek mert nagyon szédülök, és bementem a fürdőbe és a földre feküdtem a falnak dőlve. Aztán bejött a srác és leült mellém, ivott jófej volt, aztán elkezdett simogatni meg minden aztán igy fordultam tőle el hogy én nem vagyok vevő erre de nem esett le neki... De tényleg nem voltam eszemnél nem volt energiám már szinte semmire. Aztán arra lettem figyelmes hogy közeledik aztán elkezdett puszilgatni. Akkor arrébültem egy métert... Aztán igy kicsit pihentem. Eltelt kb negyed óra lehetett. Erre jött megint jólvan mondom akkor simogasson csak hagyjon mert mindjárt hányok a piátol... Aztán már ülni sem bírtam eldőltem a faltól erre a számban találtam a nyelvét mondom ember, erre sugja hogy milyen jól csókolok meg minden de fúj smároltam egy sráccal. Végül összeszedtem magam aztán mondtam neki hogy most mennem kell csá. Akárhányszor erre gondolok hánynom kell magamtól és kimosom a számat is...
2010. jan. 1. 22:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
LOL :D
2010. jan. 1. 22:56
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Az első vagyok... csak kérdés szinten, ezt most azért írtad le, h dicsekedj? :)))))))
2010. jan. 1. 22:56
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Hogy heverd ki? Menj oda 1 pajszerral, és üsd ki az arcocskáját, mondtad neki h haggya abba >.>

Utálom a túlbuzgó buz1kat

2010. jan. 1. 22:58
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

"Utálom a túlbuzgó buz1kat"

xDxD ez jó volt

Haver, ha szerencséd van nem megy híre, mert ha igen akkor te leszel az "újdonsült buz.i" aki a WC-ben smárol YX-nal, és ezt bizony nem könnyen mosod le magadról.

Keress egy barátnőt!

2010. jan. 1. 23:03
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

már vártam mikor lesznek ilyen "szilveszteri bulin részeg voltam és történt valami" kérdéseket :D

Hát szerintem arról ami veled történt senkinek se beszélj még a legjobb haverjaidnak se. Mert igen könnyen elindulhat a pletyka hogy te is meleg vagy =/

2010. jan. 1. 23:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Valld be te is élvezted egy kicsit.
2010. jan. 1. 23:15
 7/16 anonim ***** válasza:
48%
Ne heverd ki, inkább verd ki!
2010. jan. 1. 23:19
 8/16 A kérdező kommentje:
örülök...
2010. jan. 1. 23:33
 9/16 anonim ***** válasza:
Háá .. :D:D ez buz1ság volt tőle ^^ ezt bizony még nagypapa korodban sem fogod elfelejteni. csak nehogy dicsekedj az unokáknak ^^ (Mr.X)
2010. jan. 1. 23:41
 10/16 anonim válasza:

hát sajnállak:/ elég szar lehet valahogy koptasd le de ne bunkón habár nemtom para:D

XX-F

2010. jan. 1. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!