Albérletben élők! Ti hogy és min spóroltok?
A legfontosabb a félretevés: hó elején kell. Én 11 ezret teszek félre, életbiztosításban gyűjtöm. Ez azért jó, mert ha már kifizettem, nincs mese, a maradékból gazdálkodom, míg ha ott van a számlámon, akkor simán elköltöm.
Kaját otthon kell főzni, én hétvégén szoktam, aztán dobozokban megy a fagyasztóba, így hétköznap csak kiveszem, berakom a mikróba és kész, nem kell vacakolni vele. Kettőnknek kb. 40 ezer a kaja.
Ruhát nem nagyon szoktam venni, kb. egy évben 2-3 alkalommal veszek csak, olyankor több darabot, 10 ezer körüli értékben. Ez egy hónapra leosztva olyan 2-3 ezer - de mondjuk én utálok is ruhát venni, így könnyű :D
Ezen felül más kiadás nem nagyon van, néha bulizni, de inkább áthívjuk a haverokat és házibuli van, mert ez sokkal olcsóbb és kényelmesebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!