Állandó lakcímről kijelentkezés, ha bejelentetlen albérletben lakom (? )
Bizonyos okok miatt kijelentkeznék az állandó lakhelyemről, viszont albérletben lakom, ahova nem vagyok bejelentve még ideiglenesen sem(nem is megoldható!), ilyenkor mi a helyzet? hajléktalan lennék?
Köszi a válaszokat! :)
Levelezési címnek bármit beállíthatsz!
Banknál, mobilszolgálatatónál, munkahelyen, és a csekket, számlainfót, bérpapírt oda küldik!
Én úgy tudom, hogy csak úgy tudsz kijelentkezni az állandó lakcímedről, ha van egy másik állandó lakcímed...
Olyan nem lehet, hogy NINCS állandó lakcímed, csak ideiglenes!
Szerintem telefonon kérj tanácsot a helyi önkormányzat ügyfélszolgálatától : ilyen esetben mi a teendő?...
"de, lehet olyat, hogy nincs állandó, csak ideiglenes...+
Nem lehet, csak akkor lehet ideiglenes lakcímed, ha van állandód.
Most költöztem albérletbe, állandóra kellett bejelentkeznem, mert a régi megszünt.
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat...!
Szerintetek mi van abban az esetben, ha nekem MUSZÁJ kijelentkeznem az állandó lakcímemről? és ugye nincsen más bejelentett lakóhelyem
akkor meg kell nevezz egy várost vagy kerületet, ahol életvitelszerűen élsz és annyi fog a lakcímkártyádon szerepelni, hogy Szeged vagy Budapest VI.
ez a településszintű cím
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!