Hogyan tudok kijelenztezni a telefonos facebookról?
Figyelt kérdés
Move by t-mobilom van és sehol nem találok kijelentkezés gombot...segítsetek!!Köszi előre a válaszokat!!Próbáltam a WiFi-t is kikapcsolni de semmi2011. nov. 12. 15:42
1/7 anonim válasza:
A kulcs a menü gomb. Azzal a különböző alkalmazásoknál elő tudod hozni azokat a gombokat amiket alapból nem látsz. Ilyen a facebook kliens esetén a kijelentkezés gomb is.
2/7 A kérdező kommentje:
És azt hol lehet megtalálni?
2011. nov. 12. 16:23
3/7 A kérdező kommentje:
Nem megtalálni hanem bekapcsolni vagy ilyenek
2011. nov. 12. 17:10
4/7 A kérdező kommentje:
A rajta lévő facebook az és T-mobilos vagyok
2011. nov. 12. 17:12
5/7 anonim válasza:
Én is az előretelpített facebook kliensről beszélek. Megnyomod a menü gombot, aztán alul megjelenik a menü ahol ott virít a logout felirat
6/7 anonim válasza:
nekem is ilyen problémám van csak én meg is találtam a logout gombot de ha kijelentkezem is azt írja ki másnak h még mindig elérhető vagyok fb-on.. :s
7/7 A kérdező kommentje:
köszi de megoldottam a problémámat..kikapcsoltam a Wi-Fit és kényszerített leállításra nyomtam am köszi
2011. nov. 14. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!