Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gyakran "lefagy" a gépem, a...

Gyakran "lefagy" a gépem, a kurzor mozog, de nem reagál semmit a kattintásra. Ctrl-alt-del és kijelentkezés szokott segíteni (feladatkezelőt sem tudom ilyenkor előhívni). Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy szerinte a ramom haldoklik.. Lehet ezt valamilyen programmal ellenőrizni? És ha mégsem ez a baja, mi más lehet? Mi segíthetne?
2011. nov. 12. 16:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez van. Most letöröltem minden olyan programot, amit mostanában tettem fel, és azóta jónak tűnik. Most órák óta semmi gond. Spekuláltam, hogy ha program okozza, melyik lehetett az, mi az, ami még sose ment rajta. Nálam a win7 startmenű és a popup blokkoló tűnt gyanúsnak (XP-m van). De kíváncsian várom, lesz-e jó válasz
2011. nov. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!