Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudjuk megoldani hogy...

Hogyan tudjuk megoldani hogy a család együtt lakjon? SOS

Figyelt kérdés

Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy:

Van egy párom aki vidéki és oda van bejelentve,ott volt a munkahelye csak már megszűnt. Én debreceni vagyok és én ide vagyok bejelentve. Az a helyzet hogy összeszeretnénk költözni albérletbe úgyhogy a párom(férfi) itt dolgozhasson debrecenbe. De ahhoz be kellene hogy jelentkezzen ide debrecenbe? De mivel nincs hova bejelentkezni,tehát nincs albérlet mert így munka nélkül nem tudjuk kivenni. Ilyenkor mi a megoldás? Vidékieket nem nagyon vesznek fel,bejelentkezni meg nincs hova. Mi ilyenkor a teendő??

2012. jan. 5. 00:17
 1/7 anonim ***** válasza:

"Én debreceni vagyok és én ide vagyok bejelentve"

Hát jelentkezzen be oda, ahova te vagy.

2012. jan. 5. 00:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak én még a szüleimmel lakok és ők nem nagyon szeretnék.
2012. jan. 5. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor ígyjárás.

Használhatóbb megoldás, hogy nem írja bele az önéletrajzba a lakcímét. Ugyanis senkinek semmi köze hozzá.

Állásinterjún meg azt mondja, hogy debreceni lakos.

Én még nem láttam olyat, hogy interjún elkérték valakinek a lakcímkártyáját.

2012. jan. 5. 00:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom mindenhol elkérik az iratokat. Például ilyen helyeken fog a párom érdeklődni hogy van e felvétel. : AVE ásványvÍz kFT, STABIL KFT, DEKO, ilyen helyeket elkérik az iratokat nem?
2012. jan. 5. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Majd akkor kérik el az iratokat, ha már felvették.
2012. jan. 5. 00:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi a választ. És ha már debreceni vagy nem tudnál valamit ahol felvétel van? Betanított munka vagy valami ilyesmi?
2012. jan. 5. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem akkor kérik amikor felvették, hanem még a munkaszerződés megkötése előtt.

Ne állandó lakcímre jelentkezzen be hozzátok, hanem tartózkodási helyre (régen ideiglenes lakcímnek hívták)

Azzal semmi hátrány nem éri a szüleidet, a lakcímkártyán pedig fel van tüntetve. Így még munkaügyibe is átjelentkezhet Debrecenbe és kiközvetíthetik cégekhez (felénk is most van egy nagyobb létszámú felvétel, és munkaügyin keresztül közvetítteti ki az embereket a cég, még a felvételi tájékoztatót és tesztet is a munkaügyiben csinálják)

2012. jan. 5. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!