Van valami jó ötletetek hová lehetne menni 3 éves gyerekkel szilveszterkor? Ti mit csináltok ha nincs a közelben gyerekes család akikkel együtt ünnepelhetnétek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 16:26
2/6 anonim válasza:
Ha mindenkeppen menni akartok valahova, akkor max azt talalom jo megoldasnak, hogy elmentek hosszuhetvegezni ket napra. Lehetoseg szerint olyan helyre, ahol van kulon szoba a gyereknek. Ekkora gyereket vinni szilveszterezni nem erdemes sehova, mert ugyis olyan ez neki, mint a tobbi nap, elfarad, le kell fektetni.
Szoval pici gyerek mellett mi mindig azt csinaltuk, hogy van otthon maradtunk, lefektettuk a gyerekeket a normal rend szerint 8-kor es utana kettesben "romantikaztunk", vagy athivtunk ismerosoket es kisebb osszejovetelre, vagy elmentunk valahova 2-3 napra csak a gyerekekkel, ott is lefektettuk oket es ugy romantikaztunk. Utobbinak sok ertelme nem volt, csak felesleges penzkidobas lett belole, olyan volt, mintha otthon lennenk.
3/6 anonim válasza:
én nem viszem ilyenkor sehova a gyerekemet, mindenki megvan őrülve.... illetve idén kimegyünk anyósomékhoz kicsit :)
4/6 anonim válasza:
Mi is maradunk itthon. Semmi szükségem arra, hogy megdobálják a babakocsit petárdával..
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!mi is voltunk már "vidéken kirándulni+pár napra szilveszterkor és itthon is!persze nem buliba akarom elvinni a törpémet csak gondoltam hátha csinálnak valami jópofa programot kisgyerekeseknek!azért még egyszer köszi
2011. dec. 28. 20:26
6/6 anonim válasza:
Egy három éves hatkor vacsorázik, hétkor megfürdetik, nyolckor aludni megy. Ekkorával sehova sem mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!