Szerintetek mekkora vagyontól vagy megtakarítástól számít ma jómódúnak egy család?
Igen az Union SOS én sem tudom hol éri meg nekik, de igazából, nekem ezt nem kell tudni, az ő problémájuk.
A biztosítások nem rosszak, csak maximum nem kap valaki elegendő információt.
Pl. nekem én azért nem vagyok kétségbe esve ha valaki nem köt biztosítást, mert a saját életével játszik és nem az enyémmel, elmondom neki miért kell és ha szeretne gondoskodni a családjáról akkor köt, ha nem nem. Innentől kezdve viszont ő szabja a feltételeket, milyen típusú legyen, kockázati vagy megtakarításos, meddig tartson, mekkora összeggel, mekkora védelemmel. És ha nem kötünk biztosítást, akkor mi van, van másik 25 lehetőség a pénzpiacon, mint TBSZ, bankszámla, lakásbiztosítás, LTP, Hitelkiváltás, pénztárak, tőzsde, stb..) Igen én is sajnálom azokat akiknek 1 valamit el kell adniuk, de ez van, 2 út lehetséges, hogy ajánlanak valamit és neked vagy tetszik vagy nem, vagy pedig megszabod milyen legyen és megtalálod azt ami erre illeszkedik. Nagyon nagy a különbség.
1 adat ami szerintem mindent elmond:
Visszaírási százalék: 90-95% közötti, ami azt jelenti, hogy minden 10-15 emberből 1 mondja vissza azt amit megkötünk vele (nem 2 évnyi adat, hanem szerződés lejáratáig!). Szerintem ez azért elmond valamit.
Még egyszer ezt csak azért írtam, hogy nem a biztosítással van a gond, mert az KELL,hogy valaki megtartsa a z életszínvonalát, hanem azzal ahogy sokan eladják ezeket.
90-95%? Az egész cégetekről nem bírom elképzelni, ez az irodátokra, a struktúrátokra, vagy a cég mekkora részére vonatkozik?
Amúgy gratula! ;)
Igazgatóságra (Budapesten 3 iroda van benne + 1 Székesfehérvári terület)
Köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!