Van akinek bejött a webes pénzkeresés? Ha igen hogy, mivel, és mennyit lehet keresni?
Ha gondolod és annyi pénzed van próbáld ki, van olyan külföldi TV csatorna ahol mutatják is hogy ebből élnek az emberek.Egyébként nekünk most pont van eladó házunk, vidéken 5,5 millió Ft-ért.A TV csatorna: DISCOVERY TRAVEL&LIVING-Gyorsan add tovább című műsor, minden nap van, érdekességnek is jó műsor.
Sok sikert!
Kérdező, a legegyszerűbb, ha csinálsz egy weboldalt és teszel rá Google Adsense hirdetéseket. Senkinek nem lesz rajtad keresztül bónusz pontja a Google-n kívül, viszont tényleg fizet. :-)
Aki nem hisz az ilyenekben, úgyis feladja hamar, de aki folytatja, az nagyot tud kaszálni. Én tudom, mert már bejött :-) De csak privátban mondom el, mert házi-titok a módszerem, és még azok se mindig boldogulnak így, akik régebb óta csinálják. Viszont aki megbízik bennem, és rááll a módszerre, azt végigsegítem.
Akkor én most élménybeszámolok:
- Van egy webes tőzsde lehetőség (5 dolcsit adnak kezdésként), volt, hogy közel 4000 pont nyereségen zártam (az kb. 3-400-szorosa a feltett tétnek), nem csalhatnak, mert a valós tőzsde van mögötte.
- Van egy PTC (vagyis kattintós), ami ugyancsak megbízható, többször kifizetett már, és másokat is, napi 1 dollár körül keresek vele (persze ezt is kitartó munkával értem el, nem azonnal, október óta csinálom rendesen, azóta jutottam el ide).
- Az adsense hirdetésekkel ellátott oldal látogatottsága növelhető, erre is tudok legalább 3 ingyenes oldalt, ahol "nézettséget lehet vásárolni".
- Egy ismerősöm remek fotós, jelenleg havi 20 dollárokat keres az egyik stockfoto oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!