Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van akinek bejött a webes...

Van akinek bejött a webes pénzkeresés? Ha igen hogy, mivel, és mennyit lehet keresni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 22:52
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
figyelj, mondom, hogy rajtam keresztül nem fogsz bónuszpontokat kapni, akárhogy is próbálkozol, felejtsd szépen el
2009. máj. 9. 21:27
 12/32 anonim ***** válasza:
41%

Ha gondolod és annyi pénzed van próbáld ki, van olyan külföldi TV csatorna ahol mutatják is hogy ebből élnek az emberek.Egyébként nekünk most pont van eladó házunk, vidéken 5,5 millió Ft-ért.A TV csatorna: DISCOVERY TRAVEL&LIVING-Gyorsan add tovább című műsor, minden nap van, érdekességnek is jó műsor.

Sok sikert!

2009. máj. 10. 16:32
 13/32 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, a legegyszerűbb, ha csinálsz egy weboldalt és teszel rá Google Adsense hirdetéseket. Senkinek nem lesz rajtad keresztül bónusz pontja a Google-n kívül, viszont tényleg fizet. :-)

Aki nem hisz az ilyenekben, úgyis feladja hamar, de aki folytatja, az nagyot tud kaszálni. Én tudom, mert már bejött :-) De csak privátban mondom el, mert házi-titok a módszerem, és még azok se mindig boldogulnak így, akik régebb óta csinálják. Viszont aki megbízik bennem, és rááll a módszerre, azt végigsegítem.

2009. máj. 10. 16:39
 14/32 A kérdező kommentje:
igen, itt a kulcsszó, ha van egy jó honlapod. De ha olyan a honlapod, hogy a kutya nem jár arra, fölösleges rá adsokat tenni. Amúgy az adsokon már én is gondolkoztam régebben.
2009. máj. 10. 21:40
 15/32 A kérdező kommentje:
valamit félreértettetek, nem reklámot kérek, vagy tanácsot, hanem élménybeszámolókat.
2009. máj. 15. 13:59
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én most élménybeszámolok:

- Van egy webes tőzsde lehetőség (5 dolcsit adnak kezdésként), volt, hogy közel 4000 pont nyereségen zártam (az kb. 3-400-szorosa a feltett tétnek), nem csalhatnak, mert a valós tőzsde van mögötte.

- Van egy PTC (vagyis kattintós), ami ugyancsak megbízható, többször kifizetett már, és másokat is, napi 1 dollár körül keresek vele (persze ezt is kitartó munkával értem el, nem azonnal, október óta csinálom rendesen, azóta jutottam el ide).

- Az adsense hirdetésekkel ellátott oldal látogatottsága növelhető, erre is tudok legalább 3 ingyenes oldalt, ahol "nézettséget lehet vásárolni".

- Egy ismerősöm remek fotós, jelenleg havi 20 dollárokat keres az egyik stockfoto oldalon.

2009. máj. 15. 17:13
 17/32 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy a legtöbb ilyen webes dolgon bankszámlaszám kell a fizetéshez. Ez az a pont, ahol már kockázatos belépni. Mert az lényegtelen ha kifogsz egy olyat, ahol nem fizetnek ki, de ha kifogsz egy olyat ahol klónkártyával lenyúlják majd a pénzed, az tényleg szopás...
2009. máj. 15. 17:16
 18/32 anonim ***** válasza:
87%
Amiket én tudok, oda alertpay illetve paypal kell, és azokon se kötelező megadni a bankszámlaszámot, elég, ha kikéréskor megadsz egy számlaszámot, amire kikéred a pénzt, kifizetnek, és nem nyúlnak bele semmibe.
2009. máj. 15. 17:46
 19/32 A kérdező kommentje:
kockázatos
2009. máj. 15. 17:54
 20/32 anonim ***** válasza:
87%
Nézd, kimenni az utcára is kockázatos, mert elüthetnek a zebrán is, a fejemre eshet egy faág, vagy megbotolhatok egy útburkolati hiba miatt, vagy karambolozhat a buszom... :-) Aki gyáva, az meg se próbáljon ilyen keresetkiegészítéseket, de nekem és az ismerősömnek bejött, és nincs belőle veszteségünk, csak nyereségünk.
2009. máj. 15. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!