Melyik a legjobb internetes pénzkeresés módszer?
Én már kb 1 éve foglalkozom ezzel, próbáltam kaszinókat (rulett), ptc oldalakat stb...
Egyszerűen nem tudok már mit kitalálni, gondoltam megkérdez itt...
figyi, ha tényleg pénzt akarsz keresni, ne internetes melóban gondolkodj. jó nagy átb....ász az egész, a lényeg, hogy küldd nekik a lóvét postai utalványon aztán majd küldenek valami anyagot, amit "másolni" kell, ilyesmi, e-mail-eket küldözgetni, stb. ez adatvédelmi törvényt is sért, meg a szoftverrendőrség is örül az ilyen pilótajátékoknak, sokan meg is buknak vele.
ne dőlj be az ilyen hirdetéseknek, hogy"csak egy kattintás és hetente több ezer forintot kereshetsz"
legtöbb pilótajáték-forma, szóval nem legális túlságosan és ha jót akarsz magadnak akkor "rendes" munkát keress, ne otthonülős-interneteset. ILYEN NEM LÉTEZIK.
pókerrel én is próbálkoztam ... egy ideig ment, aztán buktam mindent...
rulettel szenvedtem nagyon sokat, volt olyan h. (játék pénzzel) 1000€ -ból csináltam 100 000€-t...
úgy csináltam, hogy egy programmal megnéztem, melyik szám jön fel először 5 alkalommal és egyszerűen arra tettem, gondoltam, ha eddig többször feljött mint a többi akkor ezután is így lesz..
Így is volt ezért sikerült 100 000€ -t csinálni, ekkor azt hittem , hogy húú végre rájöttem hogyan lehet nagy pénzt csinálni rulettel, de amikor megpróbáltam másnap, már nem működött.... :\
Pedig nekem a rulettel kapcsolatban voltak\vannak nagy reményeim.
Lehet keresni pénzt az interneten de ahhoz hogy sok pénzt keress egy fain online szolgáltatást kell nyújtanod, valami egyedit. PTC-vel meg hasonlókkal meg csak egy kis zsebpénz jöhet össze hosszútávon talán havi 20-40.000 összejön de ettől többre ne számíts.
A blogomon ptc oldalakat és hasonló módszereket találhatsz.
cím: klikk.tk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!