Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb internetes...

Melyik a legjobb internetes pénzkeresés módszer?

Figyelt kérdés

Én már kb 1 éve foglalkozom ezzel, próbáltam kaszinókat (rulett), ptc oldalakat stb...

Egyszerűen nem tudok már mit kitalálni, gondoltam megkérdez itt...

2010. júl. 9. 20:15
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
41%
vannak kifejezetten otthonülős munkák, csak egy webkamera kell hozzá meg a p_nád/p_csöd/cs_csöd és egyéb szexuálisan izgató dolgok ;)
2010. júl. 9. 20:23
 2/28 A kérdező kommentje:
köszönjük :D
2010. júl. 9. 20:25
 3/28 anonim ***** válasza:

figyi, ha tényleg pénzt akarsz keresni, ne internetes melóban gondolkodj. jó nagy átb....ász az egész, a lényeg, hogy küldd nekik a lóvét postai utalványon aztán majd küldenek valami anyagot, amit "másolni" kell, ilyesmi, e-mail-eket küldözgetni, stb. ez adatvédelmi törvényt is sért, meg a szoftverrendőrség is örül az ilyen pilótajátékoknak, sokan meg is buknak vele.

ne dőlj be az ilyen hirdetéseknek, hogy"csak egy kattintás és hetente több ezer forintot kereshetsz"

legtöbb pilótajáték-forma, szóval nem legális túlságosan és ha jót akarsz magadnak akkor "rendes" munkát keress, ne otthonülős-interneteset. ILYEN NEM LÉTEZIK.

2010. júl. 9. 20:38
 4/28 anonim ***** válasza:
66%
pokert próbáltad?
2010. júl. 9. 21:04
 5/28 anonim ***** válasza:
Több embert is ismerek, aki nem dolgozik, csak a netes pokerből él, abból fizeti a hiteleit is
2010. júl. 9. 21:07
 6/28 anonim ***** válasza:
a kaszinó egyértelműen veszteséges üzem, erre 11. osztályos matematikatudással rá lehet jönni. Pókerhez meg érteni kell. NAGYON. én pókereztem elég sokat, minden hónapban megvolt a +30-40.000 ft.. aztán múlt decemberben az első 2 héten +140.000en álltam, egy éjszaka buktam 90.000et, azóta nem játszottam egy leosztást se. Életemben nem éreztem olyan TILTet, mint akkor...
2010. júl. 9. 21:11
 7/28 A kérdező kommentje:

pókerrel én is próbálkoztam ... egy ideig ment, aztán buktam mindent...

rulettel szenvedtem nagyon sokat, volt olyan h. (játék pénzzel) 1000€ -ból csináltam 100 000€-t...

úgy csináltam, hogy egy programmal megnéztem, melyik szám jön fel először 5 alkalommal és egyszerűen arra tettem, gondoltam, ha eddig többször feljött mint a többi akkor ezután is így lesz..

Így is volt ezért sikerült 100 000€ -t csinálni, ekkor azt hittem , hogy húú végre rájöttem hogyan lehet nagy pénzt csinálni rulettel, de amikor megpróbáltam másnap, már nem működött.... :\

Pedig nekem a rulettel kapcsolatban voltak\vannak nagy reményeim.

2010. júl. 9. 22:24
 8/28 laciku válasza:
20%

probáld ki ezt ide csak regelsz és máris a számládon jóváirnek egy 500$-os e-mail

[link]

2012. márc. 6. 18:28
 9/28 anonim ***** válasza:
21%
Aki azt írja, hogy nem lehet keresni neten, az egy nagy gyökér és a saját szar életét próbálja másokra is ráerőltetni, mégpedig, hogy napi 16 órában robotoljon. Igen is lehet pénzt keresni, ha érdekel még a téma, írj privátban.
2012. máj. 19. 13:28
 10/28 anonim válasza:
53%

Lehet keresni pénzt az interneten de ahhoz hogy sok pénzt keress egy fain online szolgáltatást kell nyújtanod, valami egyedit. PTC-vel meg hasonlókkal meg csak egy kis zsebpénz jöhet össze hosszútávon talán havi 20-40.000 összejön de ettől többre ne számíts.

A blogomon ptc oldalakat és hasonló módszereket találhatsz.

cím: klikk.tk

2012. jún. 19. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!