Melyik a legjobb internetes pénzkeresés módszer?
Én már kb 1 éve foglalkozom ezzel, próbáltam kaszinókat (rulett), ptc oldalakat stb...
Egyszerűen nem tudok már mit kitalálni, gondoltam megkérdez itt...
"az a cikkek írása / videók Youtube-n, amikbe Affiliate linkeket ágyazok be."
mivan? Szerinted ezt rajtad kívül ki értette? Bírom ezeket a hipp hopp nekem működik nem is kell hozzá nagy angol tudás csak google fordító .
Mekkora majomkodás ez ba sz o d googli fordítóval még az oldal közlését sem lehet sokszor egyértelműen lefordítani ,egy komplett magyar szöveget meg lehetetlen lefordítani angolra idi ó ta.
Meg nem tudom ki az a ny o morék aki manapság még engedi a gépén a reklámokat ,márpedig az adblockolt gépeken nem keresel semmit mert érzékeli hogy nem jelent meg a reklám .
Kedves utolsó:
Nem hiszem, hogy a linkeket is blokkolná egy böngésző :)
Nincs internetes pénzkeresés, Kérdező. Átverések vannak, mint a "keress pénzt internetezéssel" meg "gazdagodj otthonról" ökörség. Jobb esetben csak az idődet veszi el,rosszabb esetben jól le is húznak pénzzel.
Általában a következőkkel szédítik a hiszékeny embereket:
- Gépre telepíthető "pénzprogramok", pl. a Cashfiesta meg a társai. Látszólag gyűlik a pénz, gyakorlatilag meg egy fillért nem kapsz, csak jól telemegy vírussal a géped.
- PTC oldalak : 1000000 kattintás után kapsz 0,0000001 dollárt...
- MLM-átverések
- Fogyasztói csoport
- Fórum teleszemetelés, e-mail szemét küldözgetés. Kb. 2 hét alatt tiltólistára tesznek, rosszabb esetben jelentik a szolgáltatónak, hogy miket művelsz, és maga a szolgáltató szünteti meg a fiókodat.
A #9 válaszadó meg egy hihetetlenül ostoba rosszindulatú idióta. Ne itt keress a piramisjátékodhoz balekokat, hülyegyerek. Kaptad is helyből a mínuszt.
Itt van néhány valóban fizető alkalmazás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!