Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb internetes...

Melyik a legjobb internetes pénzkeresés módszer?

Figyelt kérdés

Én már kb 1 éve foglalkozom ezzel, próbáltam kaszinókat (rulett), ptc oldalakat stb...

Egyszerűen nem tudok már mit kitalálni, gondoltam megkérdez itt...

2010. júl. 9. 20:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"az a cikkek írása / videók Youtube-n, amikbe Affiliate linkeket ágyazok be."

mivan? Szerinted ezt rajtad kívül ki értette? Bírom ezeket a hipp hopp nekem működik nem is kell hozzá nagy angol tudás csak google fordító .

Mekkora majomkodás ez ba sz o d googli fordítóval még az oldal közlését sem lehet sokszor egyértelműen lefordítani ,egy komplett magyar szöveget meg lehetetlen lefordítani angolra idi ó ta.

Meg nem tudom ki az a ny o morék aki manapság még engedi a gépén a reklámokat ,márpedig az adblockolt gépeken nem keresel semmit mert érzékeli hogy nem jelent meg a reklám .

2017. febr. 19. 17:09
 22/28 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó:

Nem hiszem, hogy a linkeket is blokkolná egy böngésző :)

2017. febr. 24. 09:37
 23/28 anonim ***** válasza:
bináriós opciókkal való kereskedés.. De itt bukhastsz is viszont.
2017. dec. 11. 21:08
 24/28 anonim válasza:
2018. jan. 18. 14:39
 25/28 anonim ***** válasza:

Nincs internetes pénzkeresés, Kérdező. Átverések vannak, mint a "keress pénzt internetezéssel" meg "gazdagodj otthonról" ökörség. Jobb esetben csak az idődet veszi el,rosszabb esetben jól le is húznak pénzzel.

Általában a következőkkel szédítik a hiszékeny embereket:

- Gépre telepíthető "pénzprogramok", pl. a Cashfiesta meg a társai. Látszólag gyűlik a pénz, gyakorlatilag meg egy fillért nem kapsz, csak jól telemegy vírussal a géped.

- PTC oldalak : 1000000 kattintás után kapsz 0,0000001 dollárt...

- MLM-átverések

- Fogyasztói csoport

- Fórum teleszemetelés, e-mail szemét küldözgetés. Kb. 2 hét alatt tiltólistára tesznek, rosszabb esetben jelentik a szolgáltatónak, hogy miket művelsz, és maga a szolgáltató szünteti meg a fiókodat.

A #9 válaszadó meg egy hihetetlenül ostoba rosszindulatú idióta. Ne itt keress a piramisjátékodhoz balekokat, hülyegyerek. Kaptad is helyből a mínuszt.

2018. jan. 24. 02:20
 26/28 anonim válasza:
Nekem a Vidoza bevált. Gyorsan és pontosan fizetnek. Úgy működik,hogy feltöltesz a Vidozára filmeket és beküldöd online filmézős oldalakra. Utána már automatikusan termelik a pénzt a feltöltött filmek,sorozatok.Jelenleg napi átlag 900 megtekintésem van,ami minden nap 1 dollárt jelent. Minél több videót küldesz be annál többet keresel. Ref linkem a Vidozán: [link]
2018. febr. 19. 13:24
 27/28 anonim ***** válasza:

Szia,

itt van pár tipp:

[link]

2021. ápr. 22. 14:18
 28/28 anonim ***** válasza:

Itt van néhány valóban fizető alkalmazás:

[link]

2021. dec. 30. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!